“‼️EZ MINDENEMEN TÚLMEGY‼️

Szakirányban jól tanuló érettségiző fiatal vagyok! De nincs lökőm, nincs protekcióm.

6 éve arra várok, hogy véghez vigyem hogy RENDŐR LEHESSEK. 4 évet tanultam a semmiért. Úgy látom a rendőrségnél nem számít a tudás.. ami valljuk be elég szomorú.😔

Kapkodnak az emberek után akár 8 osztállyal is be hívják őket minap álláshirdetésben láttam a rendőr járőrtárs munka lehetőséget és ha úgy adódik még állományba is helyezik őket!

Viszont aki mindent megtesz azért, hogy tényleg be kerüljön (persze nincs háttér hanem önálló akaraterőből akar feltörni) annak esélye sincs!!

A tudatlan sok embert felveszik akiket át lehet b**ni aztán nyavalyognak, hogy nincs állományban lévő jó vagy akár megfelelő szakember mivel akik lennének azokat is elküldik ALKALMATLAN minősítéssel úgy, hogy majd jöjjön vissza jövőre talán sikerül.

Akkor nem értem tényleg van emberhiány vagy csak szórakoznak? Ezeket mind az állományban lévő személyek szívják meg hisz semmi hasznukat nem veszik az ilyeneknek.

Legalább azokat kéne felvenni akik nem cukrász vagy más egyéb szakmával akarnak rendőrök lenni 8 osztállyal 10 hónap vagy kevesebb idő alatt..!! “

https://www.facebook.com/zsaruellato