ORBÁN ÚR OROSZ GAZDÁJA KIROBBANTOTT EGY HÁBORÚT EURÓPÁBAN!

Vlagyimir Putyin orosz diktátor kiadta a cári ukázt az orosz hadseregnek egy szabad, független, és szuverén ország, Ukrajna lerohanására.

Az orosz tankok, nyomukban a gyalogsággal ezekben az órákban már behatoltak Ukrajna felségterületére. Ennek a katonai agressziónak kettős célja van. Egyrészt a nyílt területszerzés, nevezetesen Kelet-Ukrajna kiszakítása az anyaországból (Donyeck, és Luhanszk). Másrészről az orosz diktátor megrendült belpolitikai pozíciójának helyreállítása.

Putyin úrnak ugyanis igencsak erodálódott a népszerűsége, és jócskán megkopott a nimbusza Oroszországban. Mindez főként az évek óta tartó, és egyre súlyosbodó gazdaság válságnak, valamint az orosz társadalmat feszítő szociális, és politikai problémáknak a következménye. Mit tehet ilyenkor egy diktátor? Elővesz egy ősrégi receptet. Háborút indít.

Az oroszok hűséges csatlósává vált “vezénylő tábornokra”, és egypártrendszerére meg ráborult az a bizonyos bili. Kirobbant egy háború közvetlenül Magyarország szomszédságában. A magyar-ukrán határ háborús övezet lesz. Várhatóan a háború borzalmai okán az életüket mentők ezrei, tízezrei fognak Magyarországra menekülni. A magyar történem már többször bizonyította, hogy mire számíthatunk az oroszoktól.

Orbán úr, érdemes volt az orosz diktátor ágyában hemperegni?!?