🟡 FIATALOK ÉBRESZTŐ 🔔 JÓ REGGELT ⚠️ ÉPPEN MOST LOPJÁK EL TŐLETEK A JÖVŐTÖKET

Abban a kényelmes hitben ringatjátok magatokat, hogy titeket nem érint a magyar politika és éppen ezért egyetlen pillanatig sem kell foglalkoznotok vele. Úgy vélitek, hogy az, ami az országban történik, nem rátok tartozik. Nektek aztán az ég adta világon semmi közötök sincs hozzá. Szerintetek ez a szüleitek ügye. Meg a nagyszüleiteké. Úgy hiszitek, hogy nektek nincs más dolgotok, mint a tanulás. Meg, hogy jól érezzétek magatokat. Hiszen fiatalok vagytok.
Szerintetek mi lett volna akkor, ha 1848-ban a márciusi ifjak a Pilvaxból nem mennek át a jogi egyetemre majd az orvosi karra a diákokhoz, hogy azután együtt vonuljanak a Landerer nyomdához? Mi lett volna, ha a forradalom kirobbantása helyett partiztak volna inkább egy jót? Mi lett volna, ha Petőfi a nemzeti dal elszavalása helyett egy házibuliban csapatta volna? Szerintetek mi lett volna akkor, ha 1956-ban a budapesti, miskolci, pécsi egyetemista fiatalok a szovjetellenes tüntetések megszervezése helyett inkább szerte az országban házibulikat tartanak?
Egy percig se gondoljátok, hogy rátok nincs hatással a Fidesz rendszere. Ne ámítsátok magatokkal azzal, hogy titeket nem érint az állampárti diktatúra. Ne áltassátok magatokat, hogy a ti életeteket nem befolyásolja ez a hatalom. Pedig de. Nagyon is. Szerintetek egy gazdaságilag, szociálisan, társadalmilag tönkretett országban milyen perspektíva jut nektek? Ha boldogulni akartok, mehettek külföldre. Amíg lehet. Mert a Fidesz rendszere ki fogja léptetni Magyarországot az Európai Unióból. Utána marad nektek a világ egyik legalacsonyabb átlagbére és a vegetálás. Game Over.
A jövőtök a tét. Felébredtek végre❓❗️❓

Végh Edvárd