🤞KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA, AVAGY, HA ORBÁN NEM NÁ*CI, “CSAK” NEO-RASSZISTA, AKKOR MÁR LEHETNEK ÖRIBARIK HEGEDÜS ZSUZSÁVAL🤞

Perintfalvi Rita Publik

Mindig nagyon szkeptikus vagyok, amikor egy a Fidesz által pénzelt ember hirtelen a gazdája ellen fordul. Ezért nem is posztoltam semmi ujjongást, amikor Hegedüs Zsuzsa keményen beszólt Orbán “ná*ci beszédére”. Mert számítottam rá, hogy majd jól megfenyegetik, bezsarolják, ráküldik a kormánymédia ócska bérfirkászait, meg az adóhatóságot vagy konkrétan a verőembereiket, és pillanatok alatt visszakozik. Becsicskul újra. Hiszen a Fidesz úgy működik, hogy teljes függésben tartja az apparátusát. Mindenkiről tud olyasmit, amivel zsarolni tudja, vagy aminek révén börtönbe juttatja két perc alatt, ha az illető hirtelen szembe fordulna a rezsimmel. Most is ez történt?
A színfalak mögött egészen biztosan. A színfalak előtt, ahol mi, a rég megtévesztett és hülyére vett közönség ülünk, annyi történt, hogy Orbán tartott egy klasszikus fajelméleti, ná*ci beszédet. Majd Bécsben, ami már Európa, nem merte rávágni a disznótrágyás csizmáját az asztalra és a nyílt rasszistából átváltott neo-rasszistába. Hegedüs Zsuzsa pedig elalélt a gyönyörtől és megköszönte gazdájának, hogy nem ná*ci és akkor most már újra lehetnek öribarik, meg pénzt sem kér tőle, ha tanácsot kérni átmegy hozzá Orbán egy kávéra. Hát de csodás!
Csak azt nem értem, hogy egy szociológus miért nem fogja fel, hogy a selyempapírba csomagolt neo-rasszizmus (amikor nem a másik fajt, hanem a másik kultúrát tartják alacsonyabb rendűnek, megvetendőnek) a klasszikus, fekete inges, hitlerjugendes, gázkamrás mai, sokkal szubtilisebb formája. Szalonképesebbnek tűnik, mert be van csomagolva. Pont ezért még veszélyesebb, mert leleplezni is sokkal nehezebb. Szépen, finoman bekúszik az emberek tudatába. Pont úgy, mint a neo-homofóbia. Ez azt jelenti, hogy még Orbán is arról beszél, hogy Magyarország egy toleráns ország és neki nincsen baja a melegekkel. Azonban, ha a melegek nyilvánosan kiállnak a jogaikért, láthatóvá teszik magukat és a jogegyenlőségért vívott harcukat, azzal már súlyos problémája van. Vagyis nincsen és nem is lehet egyenlőség ember és ember között. Ezt az orbáni kereszténydemokrácia nem engedi meg!
Mind a neo-rasszizmus, mind a neo-homofóbia arról beszél, hogy „a keveredés betegség!” Azaz nem lehet keveredni a más kultúrájú, vallású, származású, nyelvű, etnikumú illetve szexuális kisebbségekhez tartozó emberekkel, ha igaz fehér, heteró, keresztény vagy. Mert akkor bemocskolod magad. Ideát megvetnivaló ember leszel, odaát pedig a pokol mélyére jutsz. Fúj, galád hazaáruló!
És ezzel ez egész torz agyszüleménnyel nincsen problémája Hegedüs Zsuzsának! Akkor viszont nekem van problémám Hegedüs Zsuzsával és minden Fidesz csicskával, aki eladja magát és a tudását egy olyan Orbánisztán szolgálatára, ami leépíti a magyarokban azt a szemernyi európaiságot is, ami még bennük maradt az elmúlt 12 év masszív agymosása után. Hadd vágja rá a magyar a disznótrágyás csizmáját Európa asztalára! Erre legyetek büszkék!