10%! Ez mi?…ennyire gyenge Attila és Árpád népe?

Hullanak a magyarok...De Te vagy a felelős, mert ma még nem szültél magyart!

0

Míg a világ bármelyik szegletében megnézzük a statisztikát, a Koronavírusban, vagy annak hatására meghalt emberek száma százalékban kifejezve 2, max 3 százalék, addig Magyarországon 10 százalék.

Vajon ki tudja erre a választ, hogy miért hullik a magyar?

Mi tudjuk…Én tudom

Azért mert Magyarországon a már csak agonizáló betegeket viszik a kiürített helyekre… beteg, elfekvő betegeket meg haza, hogy otthon pusztuljanak, ne rontsák a statisztikát…Inkább szenvedjenek velük családjaik… vagy az árok szélére küldöttek helyébe.

Az hogy mi lesz a kipucolt, kirúgott, hazazavart  betegekkel, a kutyát nem érdekli, noha anno ők építették fel ezt az országot amit most szemtelen, aljas gazemberek kirabolnak a maguk által hozott törvények segítségével.

Ugyanis a magyar kormány nem fogadta meg a ” TESZT, TESZT, TESZT”-ajánlást, mert a pénz Tiborcz Istvánnak kell, amibe a teszt kerül….Lopnak még ilyenkor is, csöppet sem törődve az elhalókkal és családjaikkal.

Ha erre gondolkodó magyar magától nem jön rá, az nem is gondolkodó, hanem Orbán Viktor, Kedves Diktátor nyaligátora…aki még a családját is képes feláldozni azért, hogy a Kedves Diktátor útját egyengesse a Mennybemenetelhez, holott ez a tömeggyilkos pokolba való!

Bízom benne, hogy a Hágai Bíróság egyszer kimondja az ítéletet egy tömeggyilkos felett aki Magyarország Kedves Diktátora jelenleg…és csatlósainak, kiszolgálóinak sem lesz mentség az, hogy “parancsra, utasításra tettem!”

Mert az emberi élet nem játék és a gyilkosoknak lakolniuk kell.

Ateistaként nem hiszek Istenben, de hiszek a tényleges emberi igazságokban, igazságszolgáltatásban. És tudom, hogy bűn nem maradhat büntetlenül.

Orbánnak és bűntársainak el kell hogy jöjjön az elszámoltatása…egészen az olajszőkítéstől a három évtizedes és napjaink tömeggyilkosságig… a kifosztott, megnyomorított magyarok százezreinek igényeként.

Gál György OLKT