15 +15 maszturbációt segítő gyakorlat Fidesz-szavazóknak

15 maszturbációt segítő gyakorlat Fidesz-szavazóknak

Vannak olyan kormánypárti rajongók, akik a munkahelyi, családi stressz vagy a szomszéddal való telekvita miatt nehezebben tudnak eljutni a csúcsra. Nekik segítenénk motiváló gyakorlatokkal, tételmondatokkal, hogy felidézhessék a gyönyörű pillanatokat, elérve, hogy a testüket és a lelküket is átjárja a bizsergető mámor!

1. Minden egyes külföldre távozó fiatal egy gyengéd érintés a csiklónak vagy egy finom péniszsimogatás. Nézzen a nyomorultak elgyötört arcára, a külföldön makogó, elveszett, megélni próbáló kölykökre, a Skype-pal küzdő nagymamákra…mmm…. 6-700 000 emberről beszélünk, azért már elég frigidnek kell lenni, hogy ne járjon a csillagok között a szerencsés nő vagy férfi személy!

2. Nincs az a fitymafék, amely ne adná meg magát a rothadó kórházak, a hiányos eszközkészlet, a hosszú várólista vagy a rengeteg kórházi fertőzés láttán! Képzelje maga elé a CT-re váró betegek hosszú sorát, egy bélben hagyott törlőkendőt, vagy a barna parizeren élő intenzíven fekvő beteget és újabb zsebkendőkre lesz szüksége ?

3. A voyeurizmus mindig izgató, izraeli kémek a Migration Aidnél, orosz site-okra küldött vizes-vb wifi infók, Bakondi email címei, nemzeti konzultáció… Ami titkos, az mindig izgibb! Nyögések feszítik szét a szoba falát…

via GIPHY

4. Ugye, hogy uralkodnia kell magán, amikor meglát egy herbáltól bebódult, pár tízezer forintból élő közmunkást az út szélén? Ugye, magához nyúlna, az éves emeléssel megvezetett, kutyatápot zabáló nyuggereket látva? Ne legyen önző, ossza meg az érzést embertársaival, hogy közösen tudjanak maszturbálni!

5. Vlagyimir Putyin. Óvatosan kell kimondani, mert azonnal mmmmmmm…

6. Nincs az a soft vagy hard pornó, amely annyira fel tudja izgatni az embert, mint az ügyészség megszállása, vagy a bírák megfélemlítése! Kedvenc politikusaink ügyeinek elmismásolása, izgi háttéralkuk, látványperek, ÖRO…Na jó, itt már a szerző is küzd magával! ? Főleg, ha Farkas Flóriánt említjük, még cigányozni is lehet! Szexparadicsom!

7. Mennyire felemelően erotikus saját magyar társainkat gyűlölni? (Ezt nem értik a frigid lipsik…). Megvetni, mert magyar, de meleg, megvetni, mert magyar, de cigány, megvetni, mert magyar, de más a színe, megvetni, mert magyar, de nem eszik húst, vagy csak úgy, poénból megvetni, gyűlölni, utálni, mert máshogy gondolkodik, mint mi.. A világ összes szexshopjának a kínálata sem képes elérni azt az eufóriát, amit ez a fajta gyűlölet okoz! Ráadásul szinte percenként meg lehet ismételni, annyi másféle ember lakik itt! Rántson rá még egyszer, belefér!

via GIPHY

8. Mennyi, de mennyi álhír, valótlan információ ment körbe a sajtóban! Mindegyik egy mini-önkielégítés! Idézze fel magában a szívdöglesztő következményeket, a megzavarodott nyugdíjasokat, a migránsnak nézett nagymágocsiak/balatonöszödiek/ceglédiek, kendős szombathelyi lány, pécsi vízilabdacsapat, körmendi kosarasok, paksi közmunkások és a szexi Kömlő és a vadító Őcsény… Férfi/nő legyen a talpán, aki titkolni tudja most a munkahelyén, hogy teljesen be van pörögve!

9. Sokaknál már a „magánnyugdíj” szóra előbújik a tündércsepp, emlékezzen vissza, mennyire mámorító érzés volt, amikor a magyarságot eggyé kovácsolva, elvették a kis takarítást! Aztán megy a maszti, mint a karikacsapás!

10. Mennyit nevettünk, amikor a forintocska picit bedőlt, sokan kivették a pénzüket a Questorból? Csukja be a szemét, és gondoljon a kilakoltatott, utcára tett devizahitelesekre, és már vér tódul a szervekbe! Csak győzze karmunkával!

 

11. Bayer Zsolt. Grrr……

12. Emlékszik azokra a felhőtlen napokra, mikor az állami földeket, nemzeti parkokat stb. államosították? Bizsergető, ugye? Álomszerű még most is… Izgassa magát a földjüket elvesztett gazdákra, termelőkre, napszámosokra, évtizedek óta a földjükből élő kisemmizettekre és fokozza az érzést, amennyire lehet, senki sem fogja elítélni!

13. Nincs az a sötét lyuk, nincs az a lelombozó időjárás, amely el tudná nyomni a választási rendszer átalakítása okozta kéjes mámort! Fogja meg péniszét, és mondja neki, hogy kicsivel is lehet nagyot nyerni, egyből magához tér! Kis élvhajhász!

14. Földben pihenő vegyi anyagok, rákkeltő azbeszt, szexin kivágott fák tömkelege, vörösiszap, Illatos út, szaros Duna, szaros Szamos, szennyezett Tisza… Oké, ez kiemelten perverzeknek való, de hát, mindenkivel törődni kell!

15. TAO. Váooohhh…

Azt hitte, hogy csak 15 módon lehet rásegíteni? Rosszul hitte! Itt van még 1

16. Kubatov-lista, Figyelő-lista, Black Cube-lista, a mindenit! Az ember felteszi a kérdést: egy swinger klubban élek? Nyugodjon meg, csak felizgult ismét, mint minden normális ember! Micsoda buja barangolás lesz ez….

17. Kuncogjon egy picit élvezés előtt, hogyan görcsölnek fillérekből az Ön informálásért, jogaiért a béna civil szervezetek! Írja ki DVD-re a norvég alap, az Ökotárs, a Migration Aid, Amnesty International vagy a TASZ zargatását, így lesz vegzálásból recskázás! A civilek is tudják, hogy az önkielégítés nem bűn, hanem erény!

18. Olyan a péló, mint egy jégcsap? A szeméremajkakon megcsillan a dér? Próbáljon meg túlárazott közbeszerzésekre, sebtében összecsapott, személyre szabott tenderekre gondolni, képzelje maga elé a sértődötten vinnyogó „becsületes” vállalkozókat, vagy az adóforintjukat kilátókba fektető magyar állampolgárokat, és máris érzi az erotikus hőt! Előbújt a dög, ugye?

via GIPHY

19. Mészáros Lőrinc. Awww…

20. Idézze fel a bután maguk elé bámuló, jövő nélküli diákokat, az iskolatáska és az óraszám alatt visszataszítóan nyögő fiatalokat, az egyenkönyveket, az etikaórát, a napi testnevelést és máris megremeg az ajka! Nyugodjon meg, nem lesz ettől pedofil, nem a fiatalok vonzóak, hanem az édes reménytelenségük! Csöpp!

21. Mantrázza: megszűnt a Népszabadság, a Magyar Nemzet, a Lánchíd Rádió, majdnem a Hír Tv… Izgassa magát egyre feljebb. Sorolja csak a magyar megyéket, a vidéki lapok uniformizálódását, a rádiók, tévék bekebelezését. Még az amcsik 200 millióját is elbukták! A munkájukat elvesztő vidéki és fővárosi médiamunkások sikolya biztos, hogy nem fog vetekedni az önével!

22. Keressen rá a letelepedési kötvényre, nézze meg hány migráns érkezett általa az országba, vagy hány magyart nem beszélő arab, ukrán stb. kapott állampolgárságot, majd idézze fel kormányunk migránsellenes retorikáját, és egyből elönti az ambivalens, hate fuckra emlékeztető hátborzongató érzés, amit a szerszám is jelez! Ne szégyellje, ön csak élvezni akar!

via GIPHY

23. Helikopter. Magyarázzuk, hölgyeim és uraim? ?

24. Ha az első stadion megépítésekor még nem bújt ki az előváladék, később akár Niagaraként zúdulhatott az örökítő anyag, Mezőkövesd, Ferencváros, Gyirmót, Debrecen, Kisvárda, Haladás, Balmazújváros, és persze az afrodiziákum, a Felcsút! Amennyiben csak egy pillanat választja el az orgazmustól, suttogja, hogy “Puskás stadion 200 milliárd” és máris érezheti a hatást!

25. Vége az ínséges rasszizmusmentes időszakoknak, leszállított muszlim nő, vérig sértett fekete bőrű a 182-es buszon, egyiptomi színésznők, cigány cserkészcsapat, és persze az új ajzószer, Franciaország… Ez nem hogy önkielégítésre, de több család megalapítására is elegendő energiát biztosít! Nézze meg a leköpött afroamerikai turhás ruháját, és máris megvan a focicsapat! Ki tud ellenállni ilyen csábításnak?

via GIPHY

26. Nagy segítség, ha csak a megszűnő fővárosi szórakozóhelyeket vesszük sorra, Zöld Pardon, Sirály, Tűzraktér, West Balkán… Képzelje el a céltalanul bolyongó, szórakozni vágyó fiatalokat, mintha pornót nézne! És a rendőr elviszi őket köztéri piálásért. ? Maga a vegytiszta szenvedély! És hol van még a happy finish? Auróra, Gólya, Corvin-tető, Dürer kert… A főváros kiváló terep a szexturistáknak!

27. Egyből tisztelegni kezd a tábornok, ha a stroke-os, daganatos stb. betegeket pár ezer forintért otthon ápoló szocimunkásokkal gerjesztik fel! Vinnyogjon a 40 fokban tolószékkel szenvedő bibsik zihálásán, nyugodtan köpjön a magatehetetlen betegeket visszataszítóan fürdető fontoskodók arcába, és az ejákulum szinte magától csusszan ki a merev vesszőből!

28. Bár szabadtéren nem illik maszturbálni, ön vélhetően szereti veszélyt. Egyszer próbálja ki, hogy jár egy kört, megnézi, milyen plakátokat, milyen köztéri szobrokat, alkottak az ön pénzéből, milyen példásan menetel a Békemenet, milyen rendben érkeznek a lengyelek, vidéki iskolások az állami ünnepségeinkre, garantáltan nem megy szárazon haza! Csak magyarázza valahogy meg otthon! ?

 

29. Még leírni is nehéz a cunamiként áradó szexuális energia miatt: Simicska Lajos elvesztett mindent.Mindent, mindent, mindent! Gecizett a hózentrógeres, nem gondolta, hogy később pont ő csalogatja ki a langymeleg folyadékot. Mindent elveszített! ?

30. Vannak persze kiemelten jégcsapok, akik még ennyi után sem élvezték tele a monitort. Nekik üzenjük: hogy becsicskultak már a vidéki és fővárosi polgármesterek, kultúrvezetők, színházi emberek, zenészek, egyházi személyek, tanárok, orvosok, kórházvezetők, mi? ? Ilyen sorozatlövésre egy gép sincs felkészülve!

Ha végzett, gyújtson rá egy cigarettára és hallgasson ellenzéki szólamokat, garantált az utórezgés! Kellemes időtöltést! ;)))))))

Forrás: Természetesen ezen humoros, ironikus írás csak egy helyről származhat: Hírcsárda, amit szívből ajánlok. OLKT/http://hircsarda.hu/2018/08/10/15-ujabb-maszturbaciot-segito-gyakorlat-fidesz-szavazoknak/