15 maszturbációt segítő gyakorlat Fidesz-szavazóknak

0

Vannak olyan kormánypárti rajongók, akik a munkahelyi, családi stressz vagy a szomszéddal való telekvita miatt nehezebben tudnak eljutni a csúcsra. Nekik segítenénk motiváló gyakorlatokkal, tételmondatokkal, hogy felidézhessék a gyönyörű pillanatokat, elérve, hogy a testüket és a lelküket is átjárja a bizsergető mámor!

1. Minden egyes külföldre távozó fiatal egy gyengéd érintés a csiklónak vagy egy finom péniszsimogatás. Nézzen a nyomorultak elgyötört arcára, a külföldön makogó, elveszett, megélni próbáló kölykökre, a Skype-pal küzdő nagymamákra…mmm…. 6-700 000 emberről beszélünk, azért már elég frigidnek kell lenni, hogy ne járjon a csillagok között a szerencsés nő vagy férfi személy!

2. Nincs az a fitymafék, amely ne adná meg magát a rothadó kórházak, a hiányos eszközkészlet, a hosszú várólista vagy a rengeteg kórházi fertőzés láttán! Képzelje maga elé a CT-re váró betegek hosszú sorát, egy bélben hagyott törlőkendőt, vagy a barna parizeren élő intenzíven fekvő beteget és újabb zsebkendőkre lesz szüksége ?

3. A voyeurizmus mindig izgató, izraeli kémek a Migration Aidnél, orosz site-okra küldött vizes-vb wifi infók, Bakondi email címei, nemzeti konzultáció… Ami titkos, az mindig izgibb! Nyögések feszítik szét a szoba falát…

via GIPHY

4. Ugye, hogy uralkodnia kell magán, amikor meglát egy herbáltól bebódult, pár tízezer forintból élő közmunkást az út szélén? Ugye, magához nyúlna, az éves emeléssel megvezetett, kutyatápot zabáló nyuggereket látva? Ne legyen önző, ossza meg az érzést embertársaival, hogy közösen tudjanak maszturbálni!

5. Vlagyimir Putyin. Óvatosan kell kimondani, mert azonnal mmmmmmm…

6. Nincs az a soft vagy hard pornó, amely annyira fel tudja izgatni az embert, mint az ügyészség megszállása, vagy a bírák megfélemlítése! Kedvenc politikusaink ügyeinek elmismásolása, izgi háttéralkuk, látványperek, ÖRO…Na jó, itt már a szerző is küzd magával! ? Főleg, ha Farkas Flóriánt említjük, még cigányozni is lehet! Szexparadicsom!

7. Mennyire felemelően erotikus saját magyar társainkat gyűlölni? (Ezt nem értik a frigid lipsik…). Megvetni, mert magyar, de meleg, megvetni, mert magyar, de cigány, megvetni, mert magyar, de más a színe, megvetni, mert magyar, de nem eszik húst, vagy csak úgy, poénból megvetni, gyűlölni, utálni, mert máshogy gondolkodik, mint mi.. A világ összes szexshopjának a kínálata sem képes elérni azt az eufóriát, amit ez a fajta gyűlölet okoz! Ráadásul szinte percenként meg lehet ismételni, annyi másféle ember lakik itt! Rántson rá még egyszer, belefér!

via GIPHY

8. Mennyi, de mennyi álhír, valótlan információ ment körbe a sajtóban! Mindegyik egy mini-önkielégítés! Idézze fel magában a szívdöglesztő következményeket, a megzavarodott nyugdíjasokat, a migránsnak nézett nagymágocsiak/balatonöszödiek/ceglédiek, kendős szombathelyi lány, pécsi vízilabdacsapat, körmendi kosarasok, paksi közmunkások és a szexi Kömlő és a vadító Őcsény… Férfi/nő legyen a talpán, aki titkolni tudja most a munkahelyén, hogy teljesen be van pörögve!

9. Sokaknál már a „magánnyugdíj” szóra előbújik a tündércsepp, emlékezzen vissza, mennyire mámorító érzés volt, amikor a magyarságot eggyé kovácsolva, elvették a kis takarítást! Aztán megy a maszti, mint a karikacsapás!

10. Mennyit nevettünk, amikor a forintocska picit bedőlt, sokan kivették a pénzüket a Questorból? Csukja be a szemét, és gondoljon a kilakoltatott, utcára tett devizahitelesekre, és már vér tódul a szervekbe! Csak győzze karmunkával!

11. Bayer Zsolt. Grrr……

12. Emlékszik azokra a felhőtlen napokra, mikor az állami földeket, nemzeti parkokat stb. államosították? Bizsergető, ugye? Álomszerű még most is… Izgassa magát a földjüket elvesztett gazdákra, termelőkre, napszámosokra, évtizedek óta a földjükből élő kisemmizettekre és fokozza az érzést, amennyire lehet, senki sem fogja elítélni!

13. Nincs az a sötét lyuk, nincs az a lelombozó időjárás, amely el tudná nyomni a választási rendszer átalakítása okozta kéjes mámort! Fogja meg péniszét, és mondja neki, hogy kicsivel is lehet nagyot nyerni, egyből magához tér! Kis élvhajhász!

14. Földben pihenő vegyi anyagok, rákkeltő azbeszt, szexin kivágott fák tömkelege, vörösiszap, Illatos út, szaros Duna, szaros Szamos, szennyezett Tisza… Oké, ez kiemelten perverzeknek való, de hát, mindenkivel törődni kell!

15. TAO. Váooohhh…

via GIPHY

Forrás: A teljes cikket itt olvashatjátok , sok hasonlóan ironikus cikk kíséretében:http://hircsarda.hu/2018/07/31/15-maszturbaciot-segito-gyakorlat-fidesz-szavazoknak/