150 szellemi fekete lyuk, csodáltam, hogy nem aludt ki a közvilágítás a humán sötétség hatására.

0

150. Ennyi fidesznyiket sikerült összetrombitálni Prostisrácoknak és Bedezsótinak. Így már azt is tudjuk, mennyien vannak a valóban maguktól is mozdulni képes vérnarancsok a fővárosban. Pont ennyien. Százötvenen. Ebből meg persze egyenesen következik, hogy a Bájerzsóti-féle ötezres tüntetés többi résztvevője honnan is érkezett. Igen, buszokkal, leginkább a határ túloldaláról.

Azért mondtam le a február 16-i Várkert Bazárhoz szervezett tüntetést, mert ennek a létszámnak a duplája azért lazán meglett volna, de az is kevés. Mert ha megtartom, akkor rajtunk röhögne a fideszmédia. Így viszont mi röhöghetünk rajtuk, ami sokkal jobb verzió. Persze lehetne mondani, hogy bár a mennyiség hiányzott, de a minőség megvolt. Hát, tényleg megvolt. 150 szellemi fekete lyuk, csodáltam, hogy nem aludt ki a közvilágítás a humán sötétség hatására.

A közélet törvényszerűségek szerint zajlik. Egy kontraszelektáló, a gerinctelen vakhűségre épülő Rezsim bértollnokai pont olyan színvonalúak, mint amilyen a rendszerük, amelynek szolgálatába álltak. Így aztán a hasznoshülye kategóriájába esnek: maguk szétrombolják azt, amit a Gazdájuk nagy görcsöléssel összehozott. Mától senki nem 5000 véresszájú Bájerzsótis bérnarancsra, hanem a 150 valóban, önmagától létezőre fog emlékezni. Az meg nem ijesztő, hanem röhejes. Kösz Nektek, idióták. Ennyi.

Tuareg

KÖZTÁRSASÁG!