+18! Igazi rohadék szexuális ragadozó az a szentendrei férfi

Igazi ragadozó az a szentendrei férfi, akit köröz a rendőrség, felháborító, hogy ennyi disznóság után is szabadon sétálhatott

Személyi szabadság megsértése, gyermekzaklatás, erőszak, garázdaság, testi sértés, lopás – emellett a tettei mellett most már fogolyszökésért is felelnie kell annak a férfinak, aki volt barátnőjét elrabolta és kétszer meg is erőszakolta. Cikkünket 18 éven aluliak számára nem ajánljuk!

Levágta magáról a nyomkövetőt

A bűncselekmények után házi őrizetbe vették szentendrei rendőrök a 60 éves J. Attilát, aki ellen a napokban adtak ki körözést, mert levágta magáról a nyomkövetőt.

Megkötözte egy elhagyatott házban

Ezt követően elvitte őt egy elhagyatott házhoz, ahol megkötözte a nőt, majd behurcolta a házba. Itt kezdődtek igazán a vétlen nő elleni brutalitások: a lábait kiláncolta, majd kétszer meg is erőszakolta őt J. Attila.

Megfenyegette

Ezután pedig még mindig nem engedte őt szabadon a férfi, egész éjjel az elhagyatott házban maradtak. Ez alatt az idő alatt a kapcsolatukat akarta megtárgyalni, de ehhez egyéb eszközt is bevetett: egy kést szorított volt élettársa arcához, és meg is fenyegette, hogy megöli. A sértett nő barátnője feljelentést tett a rendőrségen, másnap pedig elfogató parancsot adtak ki a férfi ellen.

Kibújt a bilincsből

Az elfogásakor sem hazudtolta meg önmagát, és ki akart bújni a bilincsből, a rendőrök csak testi kényszerrel tudták megakadályozni azt, hogy el ne szökjön – írja a Bors. A 3 év alatt nem született ítélet vele szemben, emiatt nem tarthatták tovább bent és házi őrizetbe vették.

Forrás és az eredeti cikk itt található:https://kekvillogo.hu/igazi-ragadozo-az-a-szentendrei-ferfi-akit-koroz-a-rendorseg-felhaborito-hogy-ennyi-disznosag-utan-is-szabadon-setalhatott/?fbclid=IwAR2cK9ZjMGM8C5ftisxNOwN84xZcuZ4yNTjCTLZdJUpnrExQc74oja_nV0Y