18+: Perrel fenyeget a meztelen képei miatt az államtitkárnő! (Képek)

0

Egyéni képviselőjelöltként indul Szabó Tünde sportért felelős államtitkár a 2018-as parlamenti választáson, az olimpiai, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes egykori úszó Nyíregyházán indul, természetesen a Fidesz színeiben – írja a Helyi Válasz. Amikor Szabó Tündét, a Magyar Úszószövetség főtitkárát-alelnökét 2015. szeptember 11-én Balog Zoltán miniszter sportért felelős államtitkárnak kérte fel a honvédelmi miniszterré kinevezett Simicskó István utódjának, a Bors című napilap ezzel a címmel számolt be a hírről: „Playboy-tündért nevez ki Orbán Viktor”. A cikk első mondata is sokat mondó volt:

„Pucérra vetkőzött, és bombázó testét megmutatva fazonírozott ölét is megvillantotta 12 évvel ezelőtt a Playboyban az egykori úszó, Szabó Tünde”.

És valóban: az egykori sikeres úszóról a Playboy magazin 2003-ban aktsorozatot jelentetett meg. A képek a világhálón elérhető, például ITT és ITT! Az ügy most is felszínre került azzal, hogy egy nyíregyházi személy a Facebookon megosztotta a korábbi linkeket, amelyek a fotókra mutatnak. Kommentárként hozzáfűzte:

“Láttam már mindenféle politikust: alacsonyat, magasat, szépet, csúnyát, okosat , butát, becsületeset és becstelent, férfit és nőt, fiatalt és öreget. Az jó, ha egy politikusnak nincs takargatnivalója. De az nekem is új, ha egy képviselőjelöltnek meg lehet csodálni a n*[email protected]át. Minden jelöltet levetközetni!”

Ezt  a jogi doktori címmel rendelkező Szabó Tünde nem hagyhatta szó nélkül, és a fotók levételére szólította fel a usert, miközben azokat nem is osztotta meg. A fideszes politikus ennél azonban tovább is ment, és privát üzenetben “jogi és peres” eljárással fenyegette meg a férfit. Az persze kérdés, hogy miért is, hiszen a fotók nem kerültek fel a Facebookra, csak a linkek, illetve mit tesz Szabó Tünde azokkal az oldalakkal, fórumokkal, amelyeken a linkek mellett a fotók is megtekinthetők? (Esetleg a Playboy kiadója indíthatna eljárást, de ők valamiért mégsem tették…)

olkt.hu/helyivalasz.hu