2020-ban vége lesz a rezsimnek?!

0

2020 – VÉGE

Mármint a Rezsimnek. Előrehozott választáson fog megbukni, ami annál korábban lesz, minél jobb eredményt érünk el a győri választáson januárban. A fidesz megállíthatatlan népszerűségvesztését O1G előremeneküléssel próbálja majd megoldani. Érzi, hogy saját pártján belül megindult az eltávolításának folyamata, nem véletlen, hogy engedélyt adott az ügyészségnek néhány korábban érinthetetlen vérnarancs likvidálására. Fenyegeti saját párttársait, de ezzel sincs más célja, mint időt nyerni.
Valaki mindenképp ki fogja írni 2020-ban az előrehozott választást. O1G azért, mert a bukásban lévő diktátorok minden hajszálat acélsodronynak látnak, ami talán elbírja, ha belekapaszkodik. Érzi a trendet, minél tovább vár, annál kisebb az esélye, hogy valami csoda folytán nyerhet még egy választást, hogy valamelyest helyreállítsa október 13-án összeomlott legyőzhetetlenségi mítoszát. Tudja, hogy a vég számára már elkerülhetetlen, elodázza, amíg lehet.
A fidesznyik vezérkar és középhad pedig szívességet kíván tenni az ellenzéknek, némi büntetlenségért cserébe, ha kiírják Áderen keresztül az előrehozott választást. Nem kell az országnak 2022-ig várni, hogy békés legyen a rendszerváltás, meglehet az jövő évben, nem is fognak mást kérni, mint néhány vezetőnek büntetlenséget. Odadobják Orbán, Kövér, Mészáros és Polt fejét, visszaadják az ellopott elképzelhetetlen méretű vagyont, és reménykednek, hogy az új hatalom betartja a vádalkut.
Mindenki tudja a fideszben, hogy vége. A folyamatok törvényszerű okokból számukra kedvezőtlenek, és erre nincs csodafegyver. Menni fognak, a kérdés csak az, hogy melyikük hová. Elvtelen, erkölcstelen zsoldosokból létrehozott had tisztjei simán eladják egymást, ha személyes érdekeik úgy kívánják. Ha januárban nyerünk Győrben, Orbánnak nem hónapjai, hanem hetei lesznek hátra. És jövő ilyenkor már ismét a demokrácia örömeit élvezzük. 2020-ban megvalósul az álmunk, amiért annyit küzdöttünk.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek 🙂

Tuareg aki Scott