2020 Magyarország! Senkit sem hagyunk az út szélén!

Nyílt levél a magyar lakosságnak!

0

2020 Magyarország! Senkit sem hagyunk az útszélén!
Muszáj kiirnom magamból…
Édesanyám meghalt. Ketten örököltük kis házikóját Pest megyében. Bátyám és én. Hogy ne vesszen el ami anyukánk örökségéből maradt, megvettem a testvérem részét.
Azóta a közművek, víz, gáz, villany becsülettel lettek fizetve. Sőt… Volt amit ő befizetett az interneten és én csekken, tehát túlfizetés keletkezett, például az ELMŰ felé!
A mai nap: 2020.02.18.-án 16óra 15 PERCKOR, ez fontos lesz, párom arra érkezett haza hogy nincs áram. Talán zárlat, áramszünet? Leellenőrizte, zárlat nincs! Felhívott 16óra 22perckor hogy mi a teendő? – Pár perc nyuszikám és otthon vagyok!
Hazaérve a postaládában egy levél: lekötöttek a villanypóznáról Szerződés nélküli fogyasztás miatt!!! 16óra 19 perc és 25 perc között!!! Miközben velem beszélt???? Ezt hogy??
IGEN! HIBÁS VAGYOK, NEM LETT ÁTIRATVA A FOGYASZTÓ!… de, Túlfizetésben vagyunk, bátyám és én is befizettünk egy számlát!!!ERRÖL ÉRTESÍTÉST IS KAPOTT ÉDESANYÁM!!!
Február van! Ha jól tudom Áprilisig kilakoltatási moratórium van! A fűtésünk gázról megy, de áram kell a kazánhoz! Vizünk kútról van, a szivattyú árammal megy!!! Kiegészítő fűtés elektromos… Lenne! Ha… Kaptunk volna egy értesítőt… Figyelmeztetést… Felszólítást…! Van az ELMŰ-nél email cím, telefonszám, LAKCÍM!!! SZÓ NÉLKÜL LEKÖTÖTTEK EGY TÚLFIZETÉSBEN LÉVŐ ÓRÁT MERT NEM LETT ÁTIRATVA!!! Havi számlák rendszeresen fizetve vannak! Hova jut ez az ország???? IGEN! HIBÁS VAGYOK, NEM LETT ÁTIRATVA A fogyasztó!!!
Kérdéseim lennének:
Akkora bűnt követtem el hogy mindenféle megkeresés nélkül, februárban a kilakoltatási moratórium kellős közepén, lekapcsolnak a “lélegeztető gépről” ????

Tisztelt ELMŰ!

Miután felhívtam önöket, hogy szánom bánom bűnömet HIBÁS VAGYOK, NEM LETT ÁTIRATVA A Fogyasztó!… de túlfizetésbe vagyunk… Holnap ígérem megteszem, oldjuk már meg hogy ma ne fagyjunk meg! Akkor közölte a fiatalember hogy holnap jelentsem be és akkor nyolc napon belül visszakapcsolják!!!!! 2020 februárban!!! EMBEREK VAGYTOK TI????
Az hogy ki van a trónon most mindegy is!… de az hogy embereket, gyerekeket hagynának megfagyni kimerítí a szándékosság fogalmát!!! Ha nem fizető lennék, hányszor értesítenének ki, lekapcsolás ELŐTT??? ÁPRILISIG, ha Jól sejtem ki se kapcsolnák! Jelentem TÚLFIZETÉSBEN VAN A CÍM! Mennyire embertelen, gusztustalan, aljas emberek ülnek a törvények mögött akik ezt hagyják??? 2020 Magyarország!!!
Meddig süllyed még a hatalom ha egy becsületesen fizető címmel ezt csinálják???
Bele sem merek gondolni hogy mi történik ha itt mondjuk van 3 kiskorú gyermek!!! Kik vagytok ti TÖRVÉNYHOZÓK???? ELMŰ??? Függ tőletek minden és mindenki! Mekkora lesz a visszakapcsolási díj? Gondolom ez a lényeg! Más ész érv erre nincs!!! Erre hajtotok! Nálam bejött!
Figyelmeztetés, értesítés nélkül!
2020 Magyarország! “Senkit nem hagyunk az útszélén!” hangzatos, de nálam ismét bizonyított!!!
50 éves elmúltam. Láttam sok [email protected] már ebben a szegény országban! Éltem az átkosban, dolgoztam az országnak, felneveltem 3 csemetém, de hogy ennyire haladunk a mélység felé, azt eddig nem is sejtettem!
Hangsúlyozom: HIBÁZTAM MERT NEM IRATTAM ÁT A VILLANYÓRÁT!… ezért a bűnömért az ország akár fagyhalálra is ítélhet 3 embert!

2020 Magyarország! Senkit nem hagynak az útszélén! Egy szavuk sem igaz!!!
#elmű #magyarkormány #fidesz

Szerző és forrás: Ruzsa Gábor/Facebook