2027-re eltűnnek az emberek a Földről – videóval bizonyítja

” Ma 2027. február 13. van, és egyedül vagyok a városban. Az emberiség kihalt és a bevásárlóközpontokban nincs senki.”

Azt állítja, hogy 2027-ben él és ő az egyetlen túlélő a Földön.

A @unicosobreviviente (egyetlen túlélő) nevű közösségi média felhasználó február 13-án tette közzé első videóját, amelyen a spanyol Valencia városa látható teljesen üresen, emberek nélkül.

Hirdetés

Az épületek és az autók sértetlenek és az áram és az internet is remekül működik. Javier, aki a videót készítette, ezt állítja:

Éppen egy kórházban ébredtem és nem tudom, mi történhetett.

Ma 2027. február 13. van, és egyedül vagyok a városban. Az emberiség kihalt és a bevásárlóközpontokban nincs senki”

-mondja, mielőtt a felvétel egy üres ruhaboltot mutatna.

Első bejegyzése után újabb videók következtek az üres városról, ahol egyáltalán nincs emberi tevékenység, de továbbra is elérhető az áram és az internetkapcsolat, hogy a TikTok felhasználó feltölthesse a videókat.

Javier azt állítja, hogy minden elektronikus eszköz pontosan megegyezik 2021-esével, de már a 2027-es dátumot jelzik

– írja a The Sun.

A követőinek kérdésére, hogyan lehetséges, hogy még mindig van villany és internet, ha nincs ember a közelben, a Tiktoker azt válaszolta:

Nem biztos benne, de “valószínűleg 2021 és 2027 között van egyfajta kapcsolat”.

Hirdetés

A férfi azóta is töltöget fel videókat, így 2022-ben is került fel új videója, valamint 2023-ban.

Elmondása szerint találkozott egy másik időutazóval, akit Maria-nak hívnak és szintén ugyanabban az időutazós projektben vett részt.

Sokan felvetették, hogy pusztán arról lehet szó, hogy az illető rengeteg korábbi felvételt készített a 202-as és 2021-es évben a lezárások alatt, amikor eleve ki volt ürítve a vírus miatt szinte minden.

Ezt azonban cáfolják egyes videói, melyekben például kórházakat vagy katonai bázisokat látni, amiket mint tudjuk, elméletileg nem üríthettek volna ki teljesen.

Megint mások azt üzenték az időutazónak, hogy akkor hisznek neki, ha odamegy a pontos címükre, és ott senkit sem talál, mert ez bizonyíthatná minden kétséget kizáróan az igazát.

Ki mit gondol?