Orbán èlete politikai hibáját vètette.

Senki a korosztályomban, nem tahadhatja le, 7-8. Osztályban biológiából tananyag volt, hogy a két nem megismerje egymást. Tantárgy volt. Én még a képekre most is emlékszem. Ha abban a diszkrécióban tanítják, mint nekünk, a fiatalok nem 13 évesen kezdenek nemi életet élni, gimnáziumban. Felnőtt korukra kiégett emberek lesznek. Már a szex sem lesz vonzó. Eltorzítják teljesen a mai fiatalokat. A fiam mesélte, azért nem jártak klubokba a barátjával, mert 13, 14 éves lányok jártak le és ittasan vitték el őket az idősebb férfiak. Hanyingerük volt. Úgy látszik ez folytatódik. Szomorú, hogy a kormány nem tudja mi a jó, mert minél jobban támadja a fiatalokat, annál nagyobb ellenállásba ütközik. Orbán, gulyás, ez gyermek, felnőtt pszichoterápia! Elkéstetek, elrontottátok a módszert!

Orbán èlete politikai hibáját vètette. Ez ugyanis nem vizit díj. Nem migráns nèpszavazás.

Ezzel az üggyel hiába erölködik nem tud tömegeket elvinni szavazni.

A magyar ember ugyanis minden kutatás szerint nem homofób. Valamit nagyon elrontottak a Fidesz központban. Karácsonyèk kèrnek egy kávèt, Orbánèk pedig bukják 2022-öt.

Egèsz egyszerűen ha ez a kormány fő ügye a kampányra, akkor kijelenthető hogy vège. Annyira gyenge ugyanis ez az ügy.

Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány – jelentette be Orbán Viktor a Facebookon.

A miniszterelnök azt mondta: Brüsszel az elmúlt hetekben egyértelműen megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt.

A magyar törvények nem engedik a szexuális propagandát az óvodákban, az iskolákban, a televízióban és a reklámokban. Brüsszel most az oktatási törvény és a gyermekvédelmi szabályok módosítását követeli” – fogalmazott a miniszterelnök.

Orbán Viktor hozzátette: Brüsszel sérelmezi, hogy nálunk nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult.

Azt mondta: ott már az LMBTQ-aktivisták bejárnak az óvodába és az iskolába, ők végzik a szexuális felvilágosítást. A kormányfő szerint a brüsszeli bürokraták nálunk is ezt akarják, ezért fenyegetőznek, kötelezettségszegési eljárásokat indítanak, vagyis visszaélnek a hatalmukkal. „A gyermekeink jövője a tét, ezért ebben a kérdésben nem engedhetünk” – mondta Orbán Viktor.

A miniszterelnök szerint, amikor hazánkra erős nyomás nehezedik, akkor csak a népakarat tudja megvédeni az országot.

Ezért a kormány úgy döntött, hogy népszavazást kezdeményez öt kérdésben. Ezek a következők:

1. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

2. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

3. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?

4. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermeknek a fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?

5. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Orbán Viktor hozzátette: „Azt kérem önöktől, hogy közösen mondjanak nemet ezekre a kérdésekre, ahogy öt évvel ezelőtt is nemet mondtunk arra, hogy Brüsszel a bevándorlókat akarta Magyarországra kényszeríteni.

Akkor egy népszavazás és a közös népakarat megállította Brüsszelt. Egyszer már sikerült, és együtt újra sikerülni fog” – zárta Orbán Viktor.

https://balramagyar.hu/2021/07/21/a-nap-amikor-vilagossa-valt-a-fidesz-ezert-veszti-el-a-2022-es-valasztast/?fbclid=IwAR2ZPyML5PiqPqKe_ogbyORLJ4WX5YyDKC-nOHUlzFN5LzIaHfXKEouIR8w