Náci karlendítés és a Pride ellen tüntetők

A közmédia ismét “különlegesen” tudósított a Pride-ról és az ellentüntetésről, a náci karlendítés és a k**aanyázás valahogy kimaradt – videó!
Valami különös véletlen folytán a kis létszámú tüntetőket csak távolról, rövid időre mutatták, mint békés demonstrálókat. Az M1 már csak tudja, milyen fontos, hogy egy anyag jól legyen megvágva, de az interneten már láthattuk a vágatlan, valódi verziót is egy másik szögből. Náci karlendítés Európa közepén, ez vajon zavarja a Fideszt?
Bár csak egy maroknyi csapat gyűlt össze, hogy a Pride ellen tüntessen, véleményüket elég vehemensen tudatták a résztvevőkkel. A média jelenléte sem zavarta őket például egy látványos náci karlendítésben, de ezt “valamiért” a közmédia nem mutatta be. Más viszont igen.
A szombati Pride felvonulásról az M1 is beszámolt és sok dolog volt, ami szerintük említésre méltó. Ilyenek voltak például
– a rózsaszín parókát, magassarkút viselő férfiak,
– a megjelent baloldali politikusok,
– vagy épp a gyerekek, akiket elhoztak a szüleik a felvonulásra.
A híradós anyag második felében az összehasonlíthatatlanul kisebb létszámú ellentüntetőket is bemutatták. Így:
„A felvonulókat több helyütt is ellentüntetők várták, akik egyebek mellett a stop LMBTQ molinót is kifeszítették” – mondja a narráció.
Hogy mik voltak ezek az egyebek, amik mellett molinók is voltak a Budaházy-féle ellentüntetők repertoárjában, azt videón is meg tudjuk mutatni.
A mocskolódás, fenyegetés és kurvaanyázás tehát nem fért bele a tudósításba, ahogy az egyértelmű náci tisztelgés sem a kopasz ellentüntetőtől