A vírus is rögtön összeszarja magát, ettől a maffiabandától

Az ország szárnyal! Gazdaságilag annyira az egekben van, hogy a NASA tőlünk kér lassan tanácsot, hogy kell ilyen stabilan az űrig kilőni valamit, a vírussal meg olyan szinten küzdünk meg, mint a folyamatosan minket ostromló migráns haddal. Az oltás pedig hipergyorsasággal halad, de annyira durván gyorsan, hogy úgy tűnik a két 80 éves, krónikus beteg nagyszülőm észre sem vette, hogy beoltották őket. Biztos akkora sebességgel oltanak, hogy csak úgy belesuhant észrevétlenül a tű a kezükbe, aztán suhant is tovább!

Igaz, hogy egy ismerősöm 40 éves édesapja is be lett oltva a hétvégén úgy, hogy nincs krónikus betegsége, és hogy miért oltották be őt előbb, mint az időseket, azt ő maga sem érti, de nem baj! A Miniszterelnök úr, aki szintén előbb kapott oltást mint az én veszélyeztetett korban és állapotban levő nagyszüleim, biztos tudja, mit csinál!
Az pedig már csak másodlagos, elenyésző tényező, hogy például tőlem, a krónikus szívbetegséggel rendelkező 25 évestől a kormány kicsit sem átlátszóan adatbázis gyűjtésre szolgáló oltási regisztrációs oldala azt sem kérdezte meg, hogy gépek tartanak-e életben te szerencsétlen te, vagy mi is van veled?
De a pontos lakcímem, na az kellett. Biztos azért, hogy Kásler miniszter úr megjelenhessen a bejárati ajtómnál, és megkenegethesse szenteltvízzel a kilincset, hogy a vírus rögtön összeszarja magát, ha arra jár.
Ha a kormány válságkezelése legalább fele olyan zökkenőmentesen menne, mint ahogy ők mennek halál nyugodtan magángéppel lábat masszíroztatni Dubaiba és hasonló helyekre járvány és válság idején, akkor itthon nem menne tönkre egyre több ember, és ami a legdurvább; család.
Igen, tudjátok, akik mellett hatalmas nagy hévvel kampányolnak, hogy mennyire fontosak nekik, miközben lassan nincs, aki vigyázzon ezen családok gyerekeire a bölcsődékben és óvodákban, és lassan nem lesz, aki világra segítse ezen családok újabb gyerekeit a kórházakban, és akik válság alatt még jobban küzdenek azért, hogy a kormánynak nagyon fontos családjuk ne haljon éhen, miközben a 133 legbátrabb különböző luxus nyaralásokon szívatja piócával a bütykeit, vagy éppen 200 millióért vesz ingatlanokat Budapesten.
Szóval édes drága elképesztően pofátlan kormányunk; mozgósítsák a zacskójukkal ereszt sikáló, pedofil, alkoholista, luxusjachton nyaralgató, 20 éves lányokról kokaint szívogató, milliárdos gázszerelő, és még sorolhatnám milyen emberekből álló kormánypárti tagjaikat, és vagy kezdjenek valami érdemlegeset azokért az emberekért, akik az életben maradásért küzdenek ebben az országban, vagy fejüket lehajtva maradjanak kint Dubaiban az akupunktúrás piócáikkal.

Velük úgyis nagyobb összhangban állnak; hiszen vért szívni, gerinc nélkül, nos, Önök is ösztönszerűen jól tudnak!

Luca féle