3 fideszes belharc, ami miatt emberek haltak meg a járvány alatt

Miközben a szeretteink az életükért küzdöttek a kórházban, a fideszesek pár plusz millióért is marták egymást. Hiába, nekik csak a pénz számít, meg a lopás öröme, mert az adrenalint termel..

Orbán elvtársai egymás nyakán taposva próbálják elkapkodni az utolsó közpénzforintokat is, miközben a kórházakban magyar embereket öl és nyomorít meg a koronavírus. Íme három fideszes belharc, ami a járványkezeléstől vette el a pénzt az időt és az energiát, és magyar emberek halálához járult hozzá:

1. A devizakárosultak vére:

Az elmúlt héten derült ki, Völner Pál 83 millió forint közpénzt vett át a végrehajtói kar elnökétől, cserébe olajozottan mentek az ügyek. Devizakárosultakon és szegény magyar embereken nyerészkedtek a végrehajtók, a pozíciójukat pedig kenőpénzzel vették meg. De akkora lett a marakodás a zsíros rablópozíciók fölött, hogy Völner is útban lett valakinek. A végrehajtók gennyes zsebében landolt pénzből akár százak életét is meg lehetett volna menteni. Gyógyszer, maszk, vitamin, vakcina és teszt is lehetett volna belőle. De a lopás és a marakodás fontosabb volt a beteg magyarok teste fölött.

2. Kinek nagyobb az inflációja :

Egy ilyen járvány közepén nincs is fontosabb, mint a gazdaság stabilitása. A Fidesz Magyarországán azonban a jegybank elnöke hónapok óta magánháborút vív a miniszterelnökkel. Szerinte ugyanis a kormány teljesítménye közepe, a járványkezelése pedig megbukott. De a jegybank cselekedetei is homlokegyenest másfelé mutatna, mint amit Orbán csinál. A bal kéz nem tudja, hogy mit csinál a jobb. Miközben a járvány egyre súlyosabb, egyre több a halott. De a két Fidesz vezért egymást csuklóztatja a mi pénzünkből. Ahelyett, hogy a járványkezelésre költenének.

3. Az ember nem, csak a pénz számít:

Idén a tetőfokára hágott a Varga Mihály és Kásler Miklós közötti háború is. Az emberminiszter a járvánnyal nem nagyon foglalkozott, helyette hol Mátyás Király csontjait kereste, hol Varga Mihályt szívatta. Végül Orbán tett rendet közöttük, amikor megengedte Káslernek, hogy Varga nélkül költhesse el a Nemzeti Kulturális Alap maradványpénzeit. Komolyan ez a legfontosabb, miközben naponta százak halnak meg? Ezzel foglalkozik a papíron az egészségügyért felelős miniszter? Ezért tarolja így le a járvány már negyedjére is az országot.

https://ezalenyeg.hu/publi/3-fideszes-belharc-ami-miatt-emberek-haltak-meg-a-jarvany-alatt-122365?utm_source=facebook.com&utm_medium=cpm&utm_campaign=orszagos_jk-3&fbclid=IwAR2505XCZRaY-ZVlWL8sYmHWieGXjVKiTBEBQK9GVWDoDo5lPr0qySpqr6A