3 oltás után a fiatal Kunhalmi Ágnes is kórházban: 2 Astra Zeneca és 1 Pfizer után.

Most mit mondjak? Így jár az, aki csak 3 oltást vesz fel, ahelyett, hogy ennyi idő alatt 13 oltást vett volna fel? Vagy maximum 1-et vagy egyet sem kellett volna felvennie?
Csak ismételni tudom magam: a negyedik hullám idején naponta több haláleset jelent meg a facebookos hírfolyamom első bejegyzéseiben, amelyek kb. 50-60 %-ában arról panaszkodtak a családtagjaikat és rokonaikat elvesztők, hogy mindhiába, mert 2 oltást követően vitte el családtagjaikat a covid. Nem 1 vagy egy sem, hanem 2 oltás után! Mintha a 2 oltás halálosabb lett volna az 1-nél!
Nem tudom, mi a helyzet, de láttunk már ilyet ugyanilyen SARS vírus kapcsán, amikor a Fülöp-szigeteken konkrétan több ezer oltott gyerek halt bele abba, hogy beoltották őket, míg az oltatlan gyerekek csak betegek lettek. Ugyanis – állapították meg utólag – az oltottak, a valódi vírussal találkozván olyan erős immunválaszt produkáltak, hogy az megölte őket, míg akik oltatlanul kapták el, megúszták megbetegedéssel.
Az Európai Gyógyszerügynökség pedig pár napja kiadott egy oltási figyelmeztetést, hogy ne vezessenek be az EU-ban olyan gyakorlatot, hogy a lakosságot pár havonta újraoltják, mert legyengítheti a szervezet védekezőképességét!
Miután már nagyon sokan beoltatják magukat háromszor, kérdezem: az fog következni, hogy a facebookos ismerőseim sorban fogják siratni a hozzátartozóikat, mondván, 3 oltást követően vitte el őket a koronavírus? Mert ez esetben megint megmondom előre, nem az oltatlanok és az egyszer oltottak hozzátartozói fogják a gyászhírek zömét közölni, hanem a kétszer, de aztán főleg a háromszor oltottak. Ha pedig lesz 4, 5, 6 oltás, akkor pedig a 4, 5 és 6-szor oltottakról fogják a gyászhíreket sorakoztatni. És azok maradnak majd többen életben, akik minél kevesebbszer oltatták be magukat.
Ismétlem, amit kezdettől mondtam: nem beszélek le senkit az oltásról, és rá sem beszélek, mert egyik úton sem akarok senkit eltenni láb alól. Ami az egyik embernek jó, az a másiknak lehet rossz és fordítva. Aki képes rá, az gondolkozzon már és tegyen fel kérdéseket, fogalmazzon meg kételyeket, ahelyett, hogy kritikátlanul benyel minden multinacionális fősodratú médiasaart.