38 ezer forint parkolási díjért, 2 gyerekével lakoltatták ki a 150 milliós házából

0

A kétgyermekes családot az orbánizmus azért lakoltatta ki, mert 38 ezer forintos parkolási díjhátralékból az uzsorások – a kamatos kamatos kamatos kamatos stb. kamatokkal – másfél millió forintos adósságot kreáltak, amit a család – igazságérzetből – nem volt hajlandó kifizetni. Ezért az orbán-pintéri maffiakormány – ami önmagát kereszténynek és családbarátnak nevezi – a kétgyermekes család 150 milliós házára tette rá világhirhedten enyves korrupt disznócsülkeit, és vetette utcára a kisgyermekeket egyedül nevelő házaspárt.

A lakosság elleni gyűlölettörvényeket az Orbán-kormány 2010 óta egyeduralkodóként hozza, kétharmados abszolút többséggel, az összes ellenzéki párt minden hasznos kezdeményezését kövér lászlós disznóröfögéssel és szó szerinti leugatásokkal lesöpörve.

A szociopata népgyűlölő maffiakormány – élén Orbán Viktorral – például 2015-ben, az EBRD-szerződésben azt is garantálta a bankoknak, hogy további törvényekkel segíti elő a bajba jutott magyar hitelesek ingatlanjainak elárverezését, további törvényekkel biztosítja a magyarok mind könnyebb és nagyobb létszámú tömeges kilakoltatását (nemzeti holokauszt), és törvényekkel szervezi meg, hogy a világ leggazdagabb 1 százalékát képező bankárok még nagyobb hasznot, azaz profitot tehessenek zsebre – a dolgozó magyar nép és a magyar nemzeti vagyon mind durvább kifosztásával. Így Orbán Viktor vált a bankokat, továbbá egyébként a multinacionális multimilliárdosokat a legfőképpen és a leghírhedtebb módon és eszközökkel támogató és pénzelő politikai vezetővé Európa összes országa és nemzete közül.

Orbán Viktor tébolyregnálása alatt többen menekültek külföldre, mint korábban bármikor a magyar történelem során, beleértve a világháborúkat és 1956-ot is. Természetes, hogy a néptől önmagát erdőkkel, mezőkkel, kastélyokkal, megabirtokokkal, több ezermilliárd európai uniós pénzekkel stb. felduzzasztott orbáni maffia e cikkben tárgyalt áldozatai is konkrét egy távoli országot neveztek meg, ahová a végleges elmenekülésüket megtervezték.

A statisztikák szerint Magyarország egész lakossága abban érdekelt, hogy elhagyja Orbánisztánt. Orbán Viktor országa ugyanis a legutolsó lett – csak néhány a halállistából – a gyógyítható betegségekben bekövetkezett elhalálozások terén Európa összes országa közül. Az utolsó lett, és állandóan Bulgáriával verseng a legkorruptabb, legbűnözőbb rezsimek moslékvágtájában. Orbán Viktor ugyancsak Bulgáriával küzd az utolsó helyért az Európa leghamarabb meghaló, legrövidebb életet élő lakossága koronájáért.

Szerző. Molnár F. Árpád

Forrás és az eredeti cikk itt: hírarena.hu