89 évesen dobták utcára a rokkant asszonyt és sorsára hagyták – A Jogvédő Egyesület büntető feljelentéseket tesz

Az idős asszonyt egy hölgy fogadta be, és mivel a kilakoltatott néni lényegében járásképtelen, ezért a befogadóját küldte Molnárt F. Árpádhoz, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnökéhez. A találkozóra ma került sor. A szervezet elnöke átnézte az iratokat és megállapította, hogy az ügyben halmazati büntető feljelentések indokoltak. Továbbá megtörténtek az első intézkedések annak irányában, hogy a most 90 éves, hajléktalanná tett nénitől a további levonásokat mérsékeljék vagy a végrehajtás felfüggesztésére illetve megszüntetésére kerülhessen sor.

A most 90 éves asszony (Töli Imréné) – aki a kilakoltatásakor 89 esztendős volt – fia vett fel banki kölcsönt. A fiú 41 éves korában váratlanul meghalt. Az adósságot fele részben a magyar állam, fele részben az idős néni örökölte meg.

A dokumentumok szerint 2014-ben – amikor már az asszony mindkét fia és a férje is halottak voltak – valaki további 5 millió forint kölcsönt vett fel az idős asszony, Töli Imréné nevére. Töli Imréné – aki kiváló szellemi állapotnak örvend – azt panaszolja, hogy nem ő vette fel a kölcsönt, és – erősítik meg a tanúk – senki, sem a bank, sem a végrehajtó nem hajlandó elszámolni azzal, ki vette fel a kölcsönt, továbbá egyéb tekintetben sem hajlandók, egyáltalán senki, semmiről tételes elszámolást felmutatni, annak kimutatására, mégis mit vonnak a nénitől. Egyszerűen – ahogy az szinte minden esetben történik – csak végrehajtják, és miután a házából kilakoltatták, a nyugdíja felét is havonta leemelik. A nyugdíj felének levonását a Tóth és Társa Végrehajtó Iroda kezdeményezte és hajtja végre minden hónapban. A Tóth és Társa Végrehajtó Iroda címe: 1067 Budapest, Teréz körút 41. 1/1.

Mivel az állítások szerint Töli Imréné nem vett fel 5 millió forintot, ezért a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület büntető feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen a Büntető törvénykönyv 373. §-a alapján Csalás bűntettének gyanúja miatt. (A Jogvédő Szervezet tapasztalatai szerint nem ritka, hogy főleg idősek nevét és adatait hamisítva vesznek fel mások banki vagy más hitelt.) A Jogvédő Egyesület egyúttal kéri a hatóságokat, hogy mivel a Tóth és Társa Végrehajtó Irodáig bezárólag senki nem hajlandó (vagy nem is képes) bizonyító erejű – pláne törvényesen, tételről tételre, hónapról hónapra prezentált, a törvényességet pontról pontra igazolt – elszámolást felmutatni, ezért a hatóságok e tárgykörben is végezzék el a teljes körű nyomozást, hogy kiderüljön, esetleg kik, milyen további bűncselekményeket követhettek el. A vizsgálatnak azt is ki kell derítenie, a végrehajtó és bárki más, aki követelőként az ügyben felmerült, miért nem volt hajlandó vagy nem volt képes egyetlen alkalommal sem részletes tájékoztatást és kimutatást prezentálni az adósság történetéről és havi kamatairól, holott az a végrehajtó számára is törvényben rögzített kötelesség.

Az idős és rokkant özvegyasszony utcára dobását a Raiffeisen Bank Zrt. kezdeményezte és vitte végig – ehhez az Orbán Viktor által hozott bankárbarát környezetre hivatkozott, ahol a bankárok mindenféle jogot megkaptak, a 10 millió magyartól pedig szinte minden jog elvételre került.

Mellesleg megjegyezve Orbán Viktor 2015-ben írta alá a bankokat tömörítő Bankszövetség által összeállított dokumentumot, az EBRD szerződést, amit leginkább talán a Trianoni Diktátumhoz lehetne hasonlítani. Ebben Orbán Viktor az aláírásával garantálta a világ leggazdagabb 1 százalékába tartozó bankároknak, hogy további törvényekkel segíti elő a bajba jutott magyar hitelesek ingatlanjainak elárverezését, további törvényekkel biztosítja a magyarok mind könnyebb és nagyobb létszámú tömeges kilakoltatását (nemzeti holokauszt), és törvényekkel szervezi meg, hogy a világ leggazdagabb 1 százalékát képező bankárok még nagyobb hasznot, azaz profitot tehessenek zsebre – a dolgozó magyar nép és a magyar nemzeti vagyon mind durvább kifosztásával. Így Orbán Viktor vált a bankokat, továbbá egyébként a multinacionális multimilliárdosokat a legfőképpen és a leghírhedtebb módon és eszközökkel támogató és pénzelő politikai vezetővé Európa összes országa és nemzete politikai vezetői közül, és a politikusok ekként is emlegetik Orbánt egész Európában.

A 89 esztendős Töli Imrénét 2018. augusztus 19-én lakoltatták ki budapesti ingatlanából. A kilakoltatott asszonyt, az idős kora és annak ellenére, hogy erősen mozgáskorlátozott, a kilakoltatók az utcára tették. Elhelyezéséről nem gondoskodtak, egészsége és élete védelmében semmiféle szociális ellátást és intézkedést nem tettek, azaz közvetlen veszélybe sodorták a néni egészségét és életét.

A Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület ezért büntető feljelentést tesz a Büntető törvénykönyv 166. § (3) alapján Segítségnyújtás elmulasztásának bűntette – 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő – és a Btk. 165. § (3) szerint minősülő, Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt, ami ugyancsak bűntett, és szintén 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Tekintettel arra, hogy a sértetti és tanúbeszámolók szerint a kilakoltatók kizárólag a néni szobájából engedték kivinni a holmikat, minden más ingóság – a bútoroktól a gépekig – eltűnt és azóta sincs nyomuk, ezért a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület büntető feljelentést tesz a Büntető törvénykönyv 370. §-a alapján Lopás miatt.

A ház elárverezése előtt az üldözött néni felől megkérték Hiszékeny Dezső MSZP-s országgyűlési képviselőt, becsülje vagy becsültesse fel, mennyit ér a jó pár szobás ingatlan. A megállapítás szerint a ház értéke kb. 70 millió forint volt. Ennek ellenére mindössze 18 millió forintért került elárverezésre, hogy az uzsorások – megszokta ezt mindenki, akik ilyen ügyekkel foglalkozik – több tízmilliót keressenek rajta. Ahogy ez ugyancsak lenni szokott, az árverési vevő a házat – miután 18 millióért megvette – azonnal el is adta, mégpedig 39 millió forintért. Így pár mozdulattal máris keresett az idős asszony kilakoltatásán 21 millió forintot. A házat a vételi árnak több mint a duplájáért adta tovább – azonnal.

A Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület ezért büntető feljelentést tesz ismeretlen tettes/tettesek ellen Csalás bűntettének gyanúja miatt.

Az árverésre messze értékén alul kitűzött ingatlanok felvásárolása és azonnali továbbadása is roppant gyakori. Ahogy az is, hogy miután a maffialáncban az árverésre bocsátott ingatlant megvették és eladták, azonnal ismét tovább adják egy harmadik vevőnek. Ugyanis az orbáni rendszerben elárverezett ingatlanokra ezeket életvitelszerűen felvásárló és azonnal továbbadó maffiák jöttek létre, akik előtt földig hajol Pintér Sándor rendőrsége, és a rendőri tanúvallomásokban “úrnak” szólítják őket – ahogy a végrehajtókat is -, ezzel is demonstrálva, hogy a lábaik előtt hevernek, míg a tiltakozó magyar és nemzetközi jogvédőket, újságírókat stb. pedig – “urazás” nélkül – “provokátoroknak” és “uszítóknak” nevezik, mint azt teszik a BRFK 11. kerületi rendőrkapitánysága részéről Jáger István rendőrkapitány rendőrbandájának tagjai is (nem mind), akikből a szó legszorosabb értelmében süt az emberi jogokkal és a lakossággal szembeni gyűlölet. Ebből is látszik az orbán-pintéri rendőri állomány – szinte összes tagjára kiterjedt – végtelen romlottsága és népirtó, nemzetáruló, antiszociális személyiségzavarral agyonvert gerinctelensége. Mindezt közpénzből, gyurmaként formálható, jágeri rendőrgerinccel, ahol a kilakoltatásokra kivezényelt rendőrök önalázását az is történelmi csúcsokra járatja, hogy az általuk “urazott” végrehajtó pár óra alatt több pénzt keres egy kilakoltatással, mint a retardált rendőr két esztendő alatt, teljes fizetéssel.

Eztán jönnek a rendőrpszichopaták és hivatkoznak arra, amire Hitler zsidóüldöző hazaárulói is, hogy ők csak parancsot teljesítenek. Pénzért. A mi adónkból elragadva a fizetésüket is, holott kereshetnének tisztességes, rendes munkát is, többszörös fizetésért.

Egyébként Töli Imréné ügyében korábban már képviselte ügyvéd az idős asszonyt. Az ügyvéd egy általa írt dokumentumban panaszolja, hogy az adósság fele a magyar államé volt, nem Töli Imrénéé, ennek ellenére azt 2012 helyett csak 2018-ban törölték, mindaddig Töli Imrénét üldözték a magyar államot terhelő adósággal is.

Ezért a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület büntető feljelentést tesz ismeretlen tettes/tettesek ellen.

Az ügyvéd azt is megállapította, hogy azt sem lehet tudni, mert a követelők felől biztosított iratokból nem derül ki, “hogy a szerződés mire vonatkozott, mindkettőt, mindkét fél vette fel, vagy csak az elkülönült használat szerint is 1/2 részre vonatkozott a két különböző összeg.”

Tehát az orbáni rendőrség által védett, a lakosság tömeges kifosztásával dúsgazdaggá vált szociopata pénzbehajtó maffia – ahogy ez lenni szokott – e téren sem volt képes és nem is volt hajlandó tájékoztatást adni. Nekik csak a lakosság vagyona kell, végtelenítve, és azért nem nyújtanak tájékoztatást, hogy egyrészt ne derüljenek ki a rendőrség által agyondicsért bűncselekményeik és visszaéléseik, továbbá egyébként se adjanak lehetőséget az általuk kifosztottaknak a jogaik érvényesítésére.

Egyébként a törvények értelmében kilakoltatásra csak a legvégső esetben kerülhet sor. Ezért a hatóságokra tartozik annak felderítése is, jogszerűen kezdeményezte-e a világ egyik leggazdagabb vezetőivel rendelkező Raiffeisen Bank Zrt. az idős és beteg asszony teljes vagyonelkobzását, és jogszerűen hajtotta-e végre mindezt a Tóth és Társa Végrehajtó Iroda, vagy pedig az özvegy és gyermekeit elvesztett néni nyugdíja 33 vagy 50 százalékának levonása lett volna a legális lépés.

Forrás és a teljes cikk itt:http://hirarena.com/