A 133 nagyon bátor magyar (parazita)

A legbátrabb 133 embernek a hangját még nem hallottuk a parlamentben!

0

Ha a Kedves Vezető azt mondja:PIROS, akkor ez a legbátrabb 133 ember bátran benyomja a PIROS gombot.

Véleményük nincs a dolgokról…nem is értenek semmihez, csak szófogadóan megnyomják azt a gombot amit a főnök tőlük elvár.

A mi képviselőnk egy a 133-ból. Úgy hívják: Dr Hörcsik Richárd, Soros ösztöndíjas…De Soros gyűlölő (most éppen, noha ő taníttatta ki)

Számos bizottságban elücsörög a bizottsági pénzért. A fiának sokmilliós pályázatot hazahozott és a Zemplén és Tokaj-hegyalja ura lett. Soha a helyieket nem képviselte, értük fel nem szólalt még…mégis már negyedszer választja meg a zombi, elhülyített nép.

Ő kapja a legtöbb költségtérítést…plusz kap hozzá Budapesten lakást. És ha véletlenül haza jön, akkor felszedi a pénzeket a környék nagyobb multijától. Pld a Prec-Csast német öntödei cégtől, ahol ugyan eltévedne, de pár millió jár neki, mert nem enged a környékre más nagy céget…legfeljebb, ha ők is fizetnek neki és elnökségi funkcióval tisztelik meg (nem aprópénzért). Mi kampánykor látjuk csak, mikor az EU-s pénzből megmaradt ( a lopások,  lenyúlások után), új létesítménynél vágja át a nemzeti színű szalagot. Mert átadni…azt nagyon tud.

Ez egy valóban bátor ember a 133-ból.

De vajon mikor a gazdával együtt bukni fognak ezen “bátor” emberek, vajon milyen bátrak lesznek.

Pontosan tudom mi fog történni.

Mikor Viktor gazda bukik, ők azt fogják mondani amit anno Hágában a háborús bűnösök: “Parancsra tettem”…Majd büszkén átállnak a másik oldalra köpönyeget váltva és azt hangoztatják majd, hogy mindig is ott voltak.

Most Soros György a legnagyobb ellenfél számukra (Így Hörcsiknek is), aki asztaláról ettek, most meg odaszarnak…Később , ha változik a világ, akkor majd hős lesz megint a Soros György.

Nos, ez a legbátrabb 133 ember!

Jó ha tisztában vagyunk ezzel!

OLKT: Gál György