A BAGI-NACSA PÁROS IS BEHÓDOLT A FIDESZNEK!

0

A Bagi-Nacsa páros is behódolt a Fidesznek!

A Magyar Időknek nyilatkozott a páros a, hogy ők hogy milyen viszony fűzi őket a politikához. Íme néhány mondat a nyilatkozatukból.

 

Nacsa Olivér:

„A választások előtt volt bennünk némi aggodalom, hiszen voltak olyan előjelek is, amelyek alapján nem feltételeztünk ilyen egyértelmű sikert.”
A baloldalon „főbenjáró bűnnek tartják, ha egy jobboldali érékrendű művész közéleti kérdésekben megnyilvánul.”
„Az operett manapság hihetetlenül népszerű, jó nézettségeket produkál. Remélem, hamarosan eljutunk oda, hogy úgy kezeljük, mint egy országimázst építő hungarikumot.”
„A mai kereskedelmi csatornák világa igen távol áll tőlünk. A legnagyobb problémám azzal van, hogy olyan embereket emelnek fel, akik mögött nincs teljesítmény. Régen a színészek, televíziós műsorvezetők számítottak sztárnak, most pedig kezdenek teljesen kiszorulni a piacról.”

Bagi Iván:

„Úgy tűnik, kissé túlértékeltük az ellenzékben rejlő akkori politikai potenciált. Mindenesetre náluk önbizalomban akkor sem volt hiány.”
„Abból, hogy az ember humorista, még nem következik az, hogy értéksemlegesnek kell lennie.”
„Hosszú távra tervezünk a közmédiában.”
„Nagy szerencse a mi párosunk történetében, hogy világnézeti szempontból sosem volt köztünk vita: ugyanaz az értékrendünk, illetve rendkívül hasonló a kultúrához való viszonyunk.”

 

 

 

Forrás: hvg.hu