A bevándorlás és a kivándorlás támogatása a Fidesz-KDNP fő programja

0

A kormány lakájmédiája jelenleg azt a hazugságot kezdte el terjeszteni, hogy Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnökhelyettese egyértelműen a bevándorlást támogatja, szerinte nincs szükség határvédelemre. A valóság ezzel szemben az, hogy Gyöngyösi Márton pont az ellenkezőjéről beszélt, a Jobbik a kormánnyal ellentétben elutasítja mind a szegény, mind a gazdag migránsok betelepítését, és évek óta szorgalmazza a határőrség felállítását. Korábban Vona Gáborról terjesztette a Fidesz, hogy le akarja bontani a határzárat, majd a választás után elismerték, hogy erről is hazudtak. Nem mellékesen több jogerős bírósági ítélet is cáfolta a kormány hazugságát.

A Fidesz-KDNP a százmilliárdos hazug propagandája ellenére eddig több tízezer migránst engedett be, mindenféle ellenőrzés nélkül, és ezzel egy időben több százezer magyart kényszerített arra, hogy elhagyják az országot.

A kormány hazánkat egyszerre tette a kivándorlók és a bevándorlók országává – adta közre a Jobbik Magyarországért Mozgalom MTI/OS közleményében.

Forrás:http://videk.ma/2019/02/a-bevandorlas-es-a-kivandorlas-tamogatasa-a-fidesz-kdnp-fo-programja/