” A bóvli kínai oltás”

Kedves Olvasóm!
Az elmúlt napokban csak kapkodtuk a fejünket, hogy mi történik itt. Egyik pillanatról a másikra dőlt össze a több hónapon át hazugságokból felépített fideszes kártyavár. Természetesen a bóvli kínai oltásról beszélek.
Nyilván Te is emlékszel, hogy a Fidesz azzal áltatta a magyar embereket, hogy minden vakcina hatásos és biztonságos. Sőt: Gulyás Gergely még azt is el merte hazudni, hogy a Sinopharm jobb vakcina, mint a Pfizer.
Karácsony Gergely szétrombolta Orbán hazugságvárát, mégpedig nem gyűlölködéssel vagy hangulatkeltéssel, hanem puszta tényekkel, vagyis az igazsággal!
A Fidesz azért mer folyamatosan hazudni nekünk, mert azt hiszi, hogy 11 év Orbán-uralom után már nincs bátorságunk, pénzünk , eszközünk az igazság keresésére. Hát nagyon téved! És pontosan ebbe fog belebukni, az elbizakodottságba, a lenézésünkbe, meg fogja fojtani saját magát a saját hazugságainak hálójában.
Karácsony Gergely nem hagyta annyiban. Nem hagyta cserben a magyar embereket és nem engedte, hogy a hazugság csak azért diadalmaskodjon, mert az igazság kiderítése fárasztó és költséges. Így van. A harc nincsen ingyen, de megéri. Megéri, hogy eltakarítsuk végre ezt a hazaáruló bandát. Mert amit itt tettek, az hazaárulás. Eladtak bennünket a kínai kommunistáknak.
Nem azért kellett a kínai vakcina, mert tényleg szükség volt rá. Azért kellett, mert drágán lehetett venni, és mert lehetett izmozni Brüsszelnek.
Meg persze azért, mert Orbán már annyira becsicskult nekik, hogy nem merte mondani, hogy nem kell ez a gagyi lötty. Pedig elég nemzeti lett volna azt mondani, hogy nekünk csak a magyar vakcina kell. Mert van ilyen: a Karikó Katalin által feltalált Pfizer-BioNTech. Ha mindenkit azzal oltottak volna be, nemcsak sokkal többen lennénk ma már védettek a korona ellen, de a nemzeti büszkeségünknek is jót tett volna, legalább annyira, mint egy stadion. Ja, és nem mellesleg 30 milliárddal olcsóbb lett volna!
Az, hogy most Orbán engedélyezi a harmadik adag oltást, kizárólag Karácsony Gergelynek köszönhető. Ha nem lett volna az általa elrendelt ellenanyag-vizsgálat, a kormányfő nem került volna lépéskényszerbe, és továbbra is hatástalan kínai bóvlit nyomnának az időseknek.
Orbánnak most már csak két dolga maradt. Először is kérjen bocsánatot a magyaroktól, akiket aljas és hazug módon becsapott. Másodszor pedig pakoltassa össze a megmaradt Sinopharmot, rakják föl akár a magángépükre, és vigyék vissza Kínába! És addig ne jöjjenek vissza, amíg vissza nem vásároltatták az elvtársaikkal!
Kedves Olvasóm!
Arra kérlek, add tovább a barátaidnak, mi történik itt! Arra is kérlek, hogy vidd hírét annak, hogy van olyan újság az interneten, ami azt írja meg, amit Orbán el akarna titkolni! Ne dőlj be a hazugságaiknak, olvass inkább minket!
Köszönöm, hogy együtt küzdünk az igazságért!
Barátsággal,
Zentai András főszerkesztő