A COVID-PÁNIK MÖGÖTT ÁLLÓ POLITIKAI ELMÉLET

KERESTÉTEK A COVID-PÁNIK MÖGÖTT ÁLLÓ POLITIKAI ELMÉLETET
Egyre szilárdabb meggyőződésem, hogy a ’koronanátha pánik’ CÉLJA az, hogy a kimerülő BAL-JOBB-LIB megosztó politikát felváltsa egy új társadalmi megosztással, melyekben két hatalmas ÚJ társadalmi csoport kell erővel egymásnak rontson: a korona kritikusok, és a korona fanatikusok.

Ez pedig egy új (világ)polgárháborús felforgatásnak is felfogható.
Akik olvasottabbak talán még emlékeznek arra, hogy a 20-as években mondták azt a teoretikusok, hogy a „fasizmus figyelemelterelés az osztályharcról”. És lám a „burzsoá reakció” ma is csak ugyanazt a franchise-t használja… Vagy bocsánat, rosszul fogalmaztam… manapság az „újbeszélben” nem burzsoá reakció van, hanem „globális hálózatok”, és „osztályharc” sincs, csak a „bérből élők tömeges egzisztenciális válsága”. Ami persze a tényeken nyilván semmit sem változtat. Figyelem elterelés volt a BLM, de Európának is kellett egy hasonlót konstruálni, erre született a covid-pánik. (Mert micsoda képtelenség is, hogy az USA legnagyobb problémája a rasszizmus.).

Az új MEGOSZTÁS a koronakritikusokkal és koronafanatikusokkal tehát „ugyanaz” a gyakorlat mint 100 éve, mert ez is csak „figyelemelterelés az egzisztenciális hanyatlásról”, de annyiban mindenképpen más, hogy nem (az elamortizált) identitásokra alapul, hanem TUDOMÁNYOS SZEMFÉNYVESZTÉSRE. Sőt, lényegében minden ízében tudománytalan, – mert a PCR teszt pontatlan, a halálozási arány számításának alapját képező megbetegedettek számát hivatalosan megtizedelik, az elhalálozottak számát felsrófolják minden haláleset bevonásával, nem boncolnak, mert az „ördögtől való” vírus még a boncoló orvost is megtámadná, ráadásul a covid-doktrína képviselői már azt is beharangozták, hogy “teszteletlen” új típusú vakcinával kell az egész emberiséget beoltani. Olyan erővel működnek a „háttér hálózatok” az új KONFLIKTUS GENERÁLÁS érdekében, ami engem személy szerint meglep. Sőt egyre nyilvánvalóbb kik állnak a háttérben. Mégpedig a SZUPERGAZDAGOK. A szupergazdagok, akik már maguk is megjelennek a színen, gondoljunk itt a felforgató Sortos’-ra, és pl. a szociáldarwinista hagyományokat ápoló Bill Gates-re. Egyre nyilvánvalóbb kik fordultak ellenünk átlag polgárok ellen. A kapzsi, pszichopata milliárdosok és a globális hálózatok, akik el akarják kerülni a deregulált globális világ demokratizálását és humanizálását. (a globális liberalizmus a farkastörvényekre hivatkozik, egymás szabad kölcsönös kizsákmányolására, ect.)
Már csak azt nem értem, hogy a helyi konzervatív politikának miért kell ehhez asszisztálni? Mert ebbe minden eddigi politika bele kell bukjon – hiszen a bal-jobb-lib megosztás leváltása a cél. Sőt. A covidpánikot kifejezetten a JOBBKONZERVATIVIZMUS ellen kellett létrehozni a hálózatoknak, egy másik franchise alkalmazásaként: mert régi eljárás az, hogy „agyon kell vágni” egy nemzetgazdaságot, ha az jobbra tolódik… És most az egész atlanti blokk jobbra tolódik. Akik eddig jobbra és balra tolódó államokat forgattak fel és puccsoltak meg, azok most saját politikai blokkjuk ellen fordultak. Ami akárhogy is nézzük: árulás. A “háttérintézmények” saját állampolgáraik ellen fordultak.