A csóró magyarok idő előtt halnak?

0

A közpénzből lélegeztetőgépen tartott magyar profi fociban két év alatt 35 milliárdot fizettek ki csak a bérekre. Régóta látjuk, hogy Orbán Viktor nem garasoskodik, ha a saját hobbijáról és csapatáról van szó, hiszen a felcsúti klubjánál 1,4 millió az átlagfizetés.

A fociba eredménytelenül önti a Fidesz a közpénz milliárdokat, és milliós fizetéseket osztogatnak, miközben az egészségügyben jó szakemberek dolgoznak, jó az utánpótlásképzés, de hihetetlenül alacsonyak a bérek, ezért igazolnak az orvosok és a nővérek tömegesen külföldre. Ez a különbség pedig emberéletekben mérhető.

Évente több mint 30 ezer magyar ember hal meg azért, mert jutott időben megfelelő orvosi ellátáshoz, vagy mire a várólistán rá került a sor, már olyan súlyos volt az állapota, hogy nem lehetett rajta segíteni. Sajnos sok honfitársunk pedig nem élte meg, hogy a várólistán rá kerüljön a sor. Sok ezer magyar család gyászolja családtagját, aki még élhetne és együtt lehetne szeretteivel, ha kellő időben jut a megfelelő ellátáshoz.

Orbán kormány számára a foci az fontosabb mint a magyar emberek egészsége, élete. Ideje lenne nekünk magyaroknak elgondolkodni azon, hogy palira vesz bennünket a Fidesz, ők megvannak a VIP ellátással, a tehetős haverok mennek a magánegészségügybe, a csórók -értsd. a többi magyar, kinek nincs pénze a magánkórházakra, vizsgálatokra, mehetnek a “lecsóba”.

Forrás:

Magyarország nem Orbán Viktor hűbérbirtoka