A facebook megszüntette az OLKT oldalt, avagy aljas emberek nem csak a fideszben vannak

A facebook negyedszer szüntette be, illetve vonta vissza az Orbán Lapjáról kitiltottak Társasága ( OLKT) facebook-os oldalát a folyamatos jelentgetések következtében.

Azt vettük észre, hogy a facebook maga sem tartja be a ” KÖZÖSSÉGI NORMÁK MEGSÉRTÉSE” szabályzatát. Nem ez a valódi ok egy oldal visszavonására. Ugyanis semmiféle közösségellenes dolgot nem tett ki az oldalára az OLKT. Viszont a folyamatos jelentgetéseket mindenféle “szakértői” vizsgálat nélkül elfogadja.

Két alkalommal a fideszes erre a célra létrehozott trollcsapatok jelentgetéseinek következtében, később a magát szoci ellenzékinek mondó Ellenszél weboldal tulajdonosának jelentgetései alapján, jelenleg pedig az ugyancsak magát ellenzékinek hazudó “Orbán Zóna” facebook-os oldal adminjának, bizonyos Laska Veronikának megszállott jelentgetései után döntött a facebook az OLKT oldal visszavonásáról.

Előzmény: A hölgy valaha az OLKT szerkesztője volt, de mivel nem felelt meg az oldal és az oldal közönsége igényeinek, eltávolítottuk. Bosszúvágya abban nyilvánult meg, hogy a saját oldalán folyamatos mocskolódásba, személyeskedésbe kezdett, ugyanakkor az OLKT minden cikkét jelentette (vaktyúk is talál szemet alapon). A facebook pedig anélkül, hogy valójában megvizsgálta volna a jelentett cikkek közösségre sértőnek jelentett tartalmait, először rövidebb időre, majd egyre hosszabb időre korlátozta az OLKT oldal elérhetőségét, a végén pedig megszüntette azt.

Így hát most az OLKT ötödszörre is feláll és természetesen várja vissza azokat az ellenzéki politika iránt érdeklődő tagjait (25 ezer fő), akik elveszítették az OLKT-t a megszüntetés miatt.

Nagy baj nincs, mert az OLKT weboldal számos (20 ) oldalon és 14 saját csoportban megjelenik, de azért kissé felháborító az, hogy a facebook nem a tartalmat nézve dönt, hanem talán generált jelentgetésszám alapján. Mert ez a gyűlölködő, rosszindulatú, személyében magát sértve érző hölgy szinte folyamatában jelentget. (itt megjegyzem, nem csak az OLKT-t, hanem az OLKT-hoz közel álló oldalakat is, mint pld Magyarok Ellenzékben oldalt

).

Az ember azt hinné, hogy mivel ellenzékiek vagyunk, a Fideszes trollok jelentgetnek, de mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja, a magát ellenzékinek mondó, vagy hazudó emberek között is vannak aljasok.

Tehát! Arra kérem az Orbán Lapjáról Kitiltottak Társaságának kedvelőit, hogy keressenek és lájkoljanak bennünket, hogy újra nagy csapat lehessünk. akik pedig korábban nem lájkoltak bennünket, kérjük, hogy most tegyék meg!

Az oldal itt található: https://www.facebook.com/SexyWomenBlog/?ref=pages_you_manage

Várunk vissza mindenkit!

Baráti üdvözlettel: Gál György OLKT