A fasiszták népszerűek. Nem csoda.

Az, hogy egy ilyen könyvmegsemmisítő ostoba, retardált, picsa sajtómegjelenést kap, majd ötvenezren egy könyv betiltása mellett kardoskodnak (abban az országban, ahol lehet kapni Sztálin életrajzot és a Mein Kampfot) szerintem annak igazolása, hogy ebben az országban hülyék élnek.
Mégpedig azért mert a fennmaradó kilencmillió-kilencszázötvenezer barom nem követeli, hogy ez a retardált nyominger, huzzon el az édesanyja valagába a degenerált pártvezetőjével egyetemben.
Ha kimennék a Blahára, rizsporos parókában, Newtonnak öltözve, két Nobel díjassal, akkor se kapna az I-Lab ilyen sajtófigyelmet, mint ez a kártékony, fasiszta nőszemély. Pedig gyerekek jövőjét építjük – de ez valahogy nem elég erős bemondás.
És szeretném jelezni, hogy azt, aki most majd azzal, hogy a könyvben melegek, meg feketék, meg “másság” van, amit nem kell mesekönyvbe mutogatni, azoknak elmondom, hogy Benedek, Mikszáth, Grimm és Andersen meséi tele vannak “mássággal”. Ez benne a lényeg. Az, hogy a legkisebb, a legelesettebb, a leghitványabb, a legelnyomottabb, a legalacsonyabb kasztból való, stb… AZAZ AKIT A TÖBBSÉG MEGVET…
az a HŐS!
Persze abban az országban ahol a felnőttek hatvan százalkéka SOHA nem olvas, nem vesz könyvet, és képtelen egy ilyen cikket is elolvasni, mert “hosszú” nem csoda, ha a fasiszták állnak jól…
Lehet anyázni! Leszarom!
Juhász Zoli