Vasárnap este nyolc körül írtam pár sort a Fidesz teljes hiteltelenségéről. Tudod! Alkotmány, melegellenes törvény, Fudan, Paks2, vasút, közutak eladása, yachtok, kurvák, drogok stb… Négyezren lájkoltátok, ezerötszázan megosztottátok hétfő reggelre. Közel százezer embert elértem pár berzenkedő sorral.

Aztán ezer fokon kirobbant a lehallgatási botrány, kiderült, hogy a Fidesz ezredjére is sárba tipor alapvető jogoka… és mi történik? Fidesz talpon marad. Ebbe sem bukott bele a kormány!

Én hétfőn előadást tartottam a cigány érdekérvényesítés és felemelkedés témájában.

A szünetekben rá tudtam pillantani a hírekre és egyre jobban csodálkoztam, hogy egy ilyen ügy mennyire nem érdekli az embereket, mennyire stabil a kormány, mennyire…

Szóval hétfőn déltájban töröltem a vasárnapi posztot, mert ebben az országban lényegtelen, mekkora gazemberséget követ el a Fidesz. Mert minek írjak ilyesmir? Semmi értelme. Senki sem fogja megakadályozni a következő szemét húzásukat, semmibe sem fognak belerokkanni. A kormány nem mond le – mint bármelyik civilizált országban megtenné – mert a társadalom gyönge, igénytelen, nulla.

Ennek az országnak felesleges bármit írni.

A magyaroknak semmi sem elég durva, hogy a fideszt leváltsák. Semmi!

Juhász Zoli

Ha nem tudod ki vagyok, akkor www.juhaszzoli.hu