A Fidesz aljassága nem ismer határokat

0

 

“A különleges gazdasági övezetekről szóló javaslat egy visszamenőleges választási csalás. Göd esetében Önök utólag, a választók demokratikus akaratnyilvánítása után döntöttek úgy, hogy ellehetetlenítik az új ellenzéki polgármester választási ígéreteinek betartását, kvázi megváltoztatják a választás eredményét. Ezt akarják országosan is folytatni, sakkban tartva saját embereiket is.”

 

👉🏻 Süli igazságbeszéde eggyel lejjebb mindent megmagyaráz, amit a különleges gazdasági övezetekről tudni kell, és itt tudjátok meghallgatni, amit én gondolok a helyzetről.

 

Szél Bernadett parlamenti felszólalása

“ A különleges gazdasági övezetekről szóló javaslat egy visszamenőleges választási csalás. Göd esetében Önök utólag, a választók demokratikus akaratnyilvánítása után döntöttek úgy, hogy ellehetetlenítik az új ellenzéki polgármester választási ígéreteinek betartását, kvázi megváltoztatják a választás eredményét. Ezt akarják országosan is folytatni, sakkban tartva saját embereiket is.” 👉🏻 Süli igazságbeszéde eggyel lejjebb mindent megmagyaráz, amit a különleges gazdasági övezetekről tudni kell, és itt tudjátok meghallgatni, amit én gondolok a helyzetről.

Posted by Szél Bernadett on Wednesday, May 20, 2020

 

 

forrás. Szél Bernadett, független parlamenti képviselő.