A Fidesz elcsalja a választást

0

Kedves Barátom!

Ahogy lassan minden választás előtt, most is felmerült, hogy nincs minden rendben a választási szoftverrel: a hétvégén a jelöltnyilvántartásban lépett fel egy fejlesztési hiba az NVI szerint. Nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, de én soha nem felejtem, amikor tavaly április 8-án összeomlott a választási szoftver és rendőrök zárták körbe az NVI épületét.
📷A választási szoftver azonban csak az egyik lehetőség arra, hogy a Fidesz elcsalja a választást. Ennél sokkal veszélyesebb, ha a Fidesz a választási jegyzőkönyveket tudja meghamisítani a szavazókörökben tollal, papírral és hús-vér emberekkel. Ha így akarnának csalni, az utólag még csak ki sem derülne, ezért az a legfontosabb, hogy ez ne történhessen meg.
📷Itt jövünk mi a képbe: ha minden szavazókörben van ellenzéki delegált, akkor lehetetlen így elcsalni a választást, hiszen ellenőrizni tudjuk a szavazatszámlálást és a jegyzőkönyvet. Kérlek segíts, gyere szavazatszámlálónak, hogy ne tudják elcsalni a választást!

📷Nagyon fontos, hogy ott legyünk minden szavazókörben, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy a nép képviseletéről valóban a nép akarata fog dönteni!
Barátsággal,
📷
Gyurcsány Ferenc
pártelnök