A Fidesz hívők szétgyalázták a Notre-Dame-i tüzet! – Izzik a gyűlölködés!

0

Miközben ezeket a sorokat írom, Párizsban lángokban áll a Notre-Dame tetőszerkezete. Hogy mi okozta a tüzet, arra még nem derült fény, csak annyit tudunk, hogy a lángok valószínűleg ott csaptak fel, ahol éppen felújítási munkálatokat végeztek a francia gótika legszebb épületén.  

LELKES LEVENTE 

Hogy mit szűrt le ebből az egészből a nép egyszerű embere? Nem, nem azt, hogy egy értékes épület szemünk előtt válik a lángok martalékává és lehet, hogy már sosem látjuk többé a tűz előtti pompájában.  

A nép egyszerű embere szerint ezért Macronnak mennie kell. Igen, Macronnak, aki beengedte a migránsokat (megj. Emmanuel Macron 2017-ben, több, mint egy évvel a migrációs válság után került a köztársasági elnöki posztra). Mert ki más lenne ilyen felelőtlen, hogy felgyújtja ezt a gyönyörű épületet, mint egy a keresztény kultúrát nem tisztelő migráns. Belegondolni is szörnyű, hogy mennyi gyűlölet van ezekben az emberekben.  

Forrás: facebook.com

Forrás: facebook.com

A magyar kormányzatnak egy ügyesen felépített propaganda-hadjárattal sikerült kiépíteni egy képet a minden rosszért okolható migránsról és a velük puhán bánó nyugat miatt hanyatló kereszténységről. Ez egy párhuzamos, messze nem igaz világkép, ahol Magyarország az utolsó igazi bástyája a keresztény kultúrának. Pedig nem az. Magyarország egy lassan leépülő demokrácia, és nagy léptekkel épülő pszeudodiktatúra, ahol a kereszténységgel és a régi időket idéző nemzetpolitikával álcázzák a nép jogfosztását.  

Visszatérve Párizsra. Tényleg ennyire vagytok képesek ti, akik “igazi” magyaroknak valljátok magatokat? Tényleg elég nektek az érzés, hogy másoknak sokkal rosszabb? Tényleg elég a fotelből migránsozni és merengeni a múlton? Európa szégyene az, ami jelenleg Magyarországon folyik. Míg mások sorra együttérzésüket fejezik ki, ti “igazmagyarok” keresitek a migránst a tragédiában.  

Forrás: facebook.com

Forrás: facebook.com

Nem vagyok túlzottan vallásos, de tudom, mit jelent az, hogy szeresd felebarátod, mint önmagad. Azzal is tisztában vagyok, hogy egy ilyen tragédia után (közben) óriási tahóság minden ok nélkül egy több százezerre tehető csoportban keresni a bűnbakot. Suttyók vagytok, parasztok, akiket a saját előítéletei és a szörnyű gyűlölete tartanak fogságban. 

Forrás: facebook.com

Forrás: facebook.com

Nem baj, nektek hurrámagyaroknak több királyotok volt, mint a szlovákoknak. Hosszabb időre vezethető vissza a történelmetek, mint a ma ismert Romániának. Kevesebb a migráns nálatok, mint Franciaországban. Jobban gyűlölködtök, mint bárki más Európában. Végül, de nem utolsó sorban szarul éltek, de más nemzetek szarabbul. Ebből táplálkoztok, ebből merítetek erőt ti ultrakeresztény illiberális “igazmagyarok”. Én ebből nem kérek.