A FIDESZ-KDNP AZ ÚJ KOMMUNISTA PÁRT

0

“A demokratikus jogállamokban a rendkívüli felhatalmazást a kormányok (még Donald Trump is!) a védőfelszerelések legyártására és kiosztására, újabb kórházak felállítására, tesztek elvégzésére és a fertőzöttek elkülönítésére, a lakosság és az intézmények korrekt és pontos tájékoztatására és utasítására, a dolgozók munkahelyeinek megvédésére, a hiányok és drágulás megakadályozására használják fel.
A FIDESZ-KDNP AZ ÚJ KOMMUNISTA PÁRT, akik korlátlan időre adtak korlátlan hatalmat Orbán Viktor miniszterelnök elvtársnak, rendeleti kormányzásra, az ellenzék és a sajtó elhallgattatására, az önkormányzatiság felszámolására, a járvány valós adatainak és a széteső gazdaság statisztikáinak eltitkolására a további lopás és hazug sikerpropaganda érdekében.
Ezért is kell leváltanunk a tolvajpártot mindannyiunk és hazánk túlélése érdekében!!”
dr Márki-Zay Péter
Breaking! 13 európai ország tiltakozik az Orbán Viktor által gyakorolt ideiglenes hatalomátvétel ellen , Belgium , Dánia , Finnország , Franciaország ,Németország , Görögország ,Írország , Luxemburg ,Olaszorszzág , Portugália , Svédország , Finnország , és Hollandia is aláírta!!