Az Ördög ügyvédje ellenpontjaként az Angyal ügyvédje blog most azt ígéri, hogy leleplező anyagokat közöl majd egy frissen megválasztott ellenzéki polgármesterről és “főnökéről”, egy országgyűlési képviselőről, ha az év végéig nem vonulnak vissza a közéletből. 

A  “Még idén kiderülhet, ki az ellenzék Borkai Zsoltja” című posztot publikáló blog szerzője természetesen valójában névtelen és az sem meglepő, hogy a blog posztjáról a kormánypropaganda egyik szócsöve, a Pesti Srácok számolt be először.

Az “Angyal Ügyvédje” azt állítja: a VI. kerületi Szinyei Merse utcában áll az az új építésű ház, amelynek egy lakásában egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester, valamint “pártjának egyik első számú vezetője” drogos szexpartikat folytat évek óta.

Azt állítja, hogy a partik résztvevői közül hármat sikerült megszólaltatniuk, így tudták meg, hogy “a politikusok őket egy zárt luxus escortlány-közvetítő e-mail listán keresztül rendelték házhoz, amely fő profilját tekintve kislányos külsejű, 18-25 éves lányokat juttat el magas áron “kiemelt” ügyfeleinek, óránként 80-100 ezer Forintért.”

Azt is írták, hogy a lakás tényleges tulajdonosa “minden jel szerint az az ellenzéki párt vezérkarában és parlamenti frakciójában ülő politikus, aki vagyonnyilatkozatában ezt az ingatlant egyszer sem tüntette fel”.

A blog szerint három prostituált forrásuk “többször két órát töltött el a két politikussal, akik a társaságukban vélhetően kokaint fogyasztottak.”

A blog írása ezzel zárul:

A bulik női résztvevői, a blogunknak nyilatkozó és bizonyítékokat átadó lányok az első alkalommal, néhány éve 19, 21 és 23 évesen feküdtek le ezekkel a politikusokkal. Az általuk elmondottakat adott esetben bíróság előtt is vállalják.

Az nem vitás, hogy akár ellenzéki politikusok is tarthatnak szexpartikat, a hatalom gyakran jár ilyesmivel. Csakhogy egyáltalán nem biztos, hogy a konkrét eset igaz, a Pesti Srácokról és köréről már sokszor kiderült, hogy alaptalanul rágalmaz.

Másrészt azért ne feledjük, bár a Borkai botrány leglátványosabb és az embereket leginkább foglalkoztató része a kurvázás, a botrány legfontosabb része mégis a korrupció és a közpénz lenyúlása volt.

Az is nyilvánvaló, hogy a fideszes propagandagépezetnek ezúttal sem a közélet megtisztítása a célja, hanem a Borkai botrány ellensúlyozása, jelentéktelenné tétele.