A FIDESZ NEM PÁRT, HANEM SZEKTA!

TOLVAJOK CSINÁLTÁK, ÉRTELMI FOGYATÉKOSOKNAK!

EZ A SZELLŐS fogú fickó, sokkal jobb, mint én, sokkal egyszerűbben mondja el azt, amit nekem úgy 250 kommentben is csak félig sikerült! Kiemelnék belőle egy mondatot: “A Fidesz nem párt, hanem szekta. Tolvajok csinálták, értelmi fogyatékosoknak.”

ORBÁN vezér olyan, mint Jim Jones szekta vezető, aki 1978-ban, közel 1000 embert vett rá arra, hogy ön kezűleg véget vessenek életüknek. Orbán 3 millió embert vett rá, segítsenek neki, hogy ön kezűleg a csőd szélére sodorja az országot! A csatolt képen a Népek Temploma szekta öngyilkos tagjai láthatók, ennek a magyar változata a BÉKEMENET, ott csak agyhalált lehetett elszenvedni! Valószínű a kép akkor jelenik meg, ha a “Fénykép megtekintése ” szövegre klikkel!
KÉRDÉS! Beszéltek már Fidesz szavazókkal, mióta Orbán leölte a szent tehenet, a rezsicsökkentést? Van tapasztalat, mit mondanak, be ne vegyék, hogy a háború az oka!
SZERETNÉM jelezni, hogy annak van joga panaszkodni, akik 2013 óta, nyíltan és tudatosan elutasították a REZSICSÖKKENTÉS, akkor bevezetett formáját! 2013 óta a szegény ember rezsi csökkentett áron fűtötte az utcát, a gazdag meg az úszó medencéjét! A DK és más normális pártok azóta egyfolytában erre figyelmeztetnek, és egyfolytában elvesztették a választásokat! Akkor mennyi esze van a magyaroknak? A régi energia árakhoz a legjobb kormány sem tudna visszatérni, az közgazdasági nonszensz. Itt szociális alapon lehetne segíteni, de Orbán kiürítette a kasszát, amit 12 éve fosztogat, a sok milliónyi bamba, meg még csápol is neki!