A FIDESZ RENDSZERE CSAK AKKOR GYŐZ 👉 HA TE FELADOD ÉS BELENYUGSZOL A DIKTATÚRÁBA ⚡️ ✊

Minden egyeduralmat megvalósító hatalmi rendszer arra törekszik, hogy konszolidálja a helyzetét és elfogadtassa azt a társadalom túlnyomó részével. A Fidesz sem tesz másként. Nem is tehet mást. Hiszen agyaglábakon inog és így bármikor megdönthető az összetákolt pártállami rendszere. Ezért létérdeke a Fidesznek, hogy a magyar polgárok többsége belenyugodjon és elfogadja, hogy nincs más alternatíva.
Azon áll vagy bukik a teljhatalmának fennmaradása, hogy a magyar polgárok feladják. Hogy te feladd. Zuhanj apátiába, válj közönyössé, legyél reményvesztett. Ha ugyanis feladod, belenyugszol és elveszted a reményt, akkor nem fogsz többé cselekedni. Csendben maradsz, lemondóan legyintesz és csak a válladat vonogatod. Ha mindezt eléri a Fidesz nálad és még több millió másik magyar polgárnál, akkor győzött. Csakis akkor aratott diadalt feletted, a társadalom felett és az ország felett.
Addig viszont a Fidesznek minden pillanatban rettegnie kell. Hiszen amíg felemeled a szavad, amíg hiszel a demokráciában, amíg harcolsz a szabadságodért, amíg kiállsz a jogaidért, addig nincs biztonságban a hatalma. Minden zsarnokság gyáva és gyenge. A Fidesz is. Fél a néptől.
Fél tőled.

Végh Edvárd