A fideszes kormánypárti szimpatizáns riporter szerint a nyugati országok azért szenvednek az árvizektől, mert ez Isten jelzése a szivárványos dolgaik miatt!

Ilyen, amikor az agya valakinek egy zacskó szotyi szintjén van.

Egészen félelmetes, hogy még egy ilyen tragédiában is a politikai vonulatot mantrázza a Pesti TV riportere. Vajon a magyarországi árvizekről mi a véleménye?
Még egy ilyen halálos áldozatokkal járó természeti katasztrófát is fel lehet használni politikai célok mantrázására. A Pesti TV riportere a mostani áradásokról mondta el véleményét.
Nem tudjuk, mi a rosszabb, ha komolyan gondolja, vagy ha csak politikailag szeretne megfelelni Orbánnak és csapatának.
„Azt hiszem, a szivárvány átértelmezése, a jelkép eredeti jelentésének meggyalázása nem várt következményekkel jár a haladó nyugati országok számára. Itt halkan jegyezném meg, hogy Isten nem csak egy szelíd, jóságos öregúr, mint ahogyan a haladó liberálisok elképzelik, hanem Júda oroszlánjaként is említi a Biblia. Nem igazán jó döntés feldühíteni”
– írja Facebook oldalán Jurák Kata, a Pesti Srácok újságírója és a Pesti TV riportere.
Jurák azokra a Németországban és Belgiumban pusztító áradásokra utal, amikben már több mint 100 ember vesztette életét.
Azt írja „a szivárvány története a Szentírás legismertebb történetei közé tartozik: az özönvíz után Isten szövetséget köt az emberrel, hogy soha többé nem pusztítja el özönvízzel a Földet, és e szövetség jeleként szivárványt tesz az égre. ( 1Móz. 9.11 )”
Jurák véleménye szerint „a szövetséget meggyalázó országok, nemzetek számára küld az Isten egyértelmű jelzést arra vonatkozóan, hogy ennek milyen következményei lehetnek”.