A fideszes propaganda lapok szerint Kálmán Olga a Fidesz beépített ügynöke!

Szánalmas propaganda hadjáratba kezdett a Magyar Nemzet nevű szennylap.

 

Bohózatba fulladt a nemzetbiztonsági bizottság ellenzéki tagjainak hétfői sajtótájékoztatója, amelyen nemcsak az ellenzéki politikusok csináltak magukból bohócot, hanem a Pegasus-ügyet megszellőztető Telex.hu is.

A nyilatkozatokból és ezekről beszámoló cikkből kirajzolódik a Pegasus-vergődés újabb kordokumentuma, ugyanis a Telex.hu előbb arról értekezett – a szerző saját véleményeként tálalva –, hogy Pintér Sándor „csapdába csalta” a nemzetbiztonsági bizottságot, majd ezt a véleményt az írás végső – ma is fellelhető – változatában ellenzéki politikusok szájába adta.

Amit a Telex Pintér „csapdájának” minősített, az valójában az ügy lényege: a belügyminiszter hiába tárja fel a teljes igazságot a bizottság ellenzéki tagjai előtt, az elmondottak államtitoknak minősülnek, így a nyilvánosság azokról nem fog értesülni. Ez valójában nem „csapda”, hanem a titkosszolgálatok működésének lényege, vagyis, hogy a nyilvánosságtól elzártan végzik a tevékenységüket.

Ez az egész ügy legfontosabb vonása, amit ki is használ a Telex, hiszen valószínűleg sosem fogunk tisztán látni ebben a kérdésben, így pedig a végtelenségig a felszínen tarthatják és kenegethetik ezt a sztorit.

A poén azonban csak ezután jött, ugyanis arra már valószínűleg a Telex sem számított, hogy az ellenzék végül a saját tényfeltárását akadályozza meg, pedig ez is megtörtént:

 

Az ellenzéki képviselők szerint a kormány szabotázsakcióval igyekszik megtagadni a válaszokat, és jogtechnikai eszközökkel igyekeznek megúszni a felelősségvállalást. Stummer [János (Jobbik), a nemzetbiztonsági bizottság elnöke – A szerk.] szerint ennek része az is, hogy az ügyészség nyomozást indított, amivel ellehetetlenítették, hogy parlamenti vizsgálóbizottság álljon fel. Erre csak akkor lesz lehetőség, ha az ügyészség nyomozása formálisan lezárul

 

– írta a portál a cikkében.

 

Kálmán Olga facebook-posztja.© Technológia: Magyar Nemzet Kálmán Olga facebook-posztja.

Az idézetből az következik, hogy Kálmán Olga egykori műsorvezető, aki jelenleg a gyurcsányista DK jelöltje az előválasztáson, Orbán Viktor beépített ügynöke a pártban.

Nézzék csak, ez Kálmán július 20-i posztja:

 

„Na, ebből most már tényleg elég! Igaz, hogy újságírókat, ellenzéki politikusokat figyeltek meg, hallgattok le egy izraeli kémszoftverrel? Remélem, majd a bíróságon kiderül! A feljelentést megtettem”

 

– írta Facebook-oldalán.

Kálmán Olga Facebook-posztja.

 

A lényeg tehát az, hogy Kálmán Olga feljelentése – és az emiatt indult nyomozás – miatt az ellenzék nem kezdeményezheti egy parlamenti vizsgálóbizottság felállítását. Vagyis ezzel a Telex és Stummer következtetése szerint ellehetetlenítette az ügy feltárását.

 

Szánalmas már ez a vergődés amit a Fidesz média csinál.