A fideszes szennymédia szerint szinte tolakodnak a magyar emberek a kínai vakcináért a gyöngyösi háziorvosnál

Sőt, egymást ütik érte.

Egy sarlatán, de a legjobb indulattal is csak nem bizonyított hatásúnak mondható „orvosi diagnosztikai és terápiás berendezés” vásárlására és „továbbfejlesztésére” 5 milliós EU-támogatást adott a kormány egy háziorvosnak. Kommentelők hívták fel a figyelmemet arra, hogy ugyanez a háziorvos volt az, aki egy cinikus propagandacikkben reklámozta a kínai vakcinát.
Az EU-s támogatások elherdálásáról önmagában is mindent elmond, ha a biorezonancia készülékek vásárlására költhetik háziorvosok. De az eset azt is mutatja, hogy a hatalom mit kér ezért cserébe. Nem hiszem amúgy, hogy a „kínai vakcináért tolonganak az emberek” című termelési riportban önként mondana olyan butaságot egy felelős orvos, hogy a kínai vakcina azért lesz jó a mutációk ellen is, mert nem mutálódik, mert nem mRNS vakcina. Vagy nem hiszem, hogy önként hívna be azonos időpontra a pici és szűk váróba egy csomó idős embert, inkább azért tette, hogy az Origo címlapon hozhassa, özönlenek az emberek a Szijjártó által engedélyezett vakcináért.

 

A Riposzt nevű propagandalap videója itt tekinthető meg (2:10-nél különösen fájdalmas, amikor az egyik oltott azt mondja, hogy azért örül, mert így mehet Lengyelországba az unokájához – pedig sajnos a lengyelek nem fogadják el a kínai vakcinát):

 

A biorezonancia vizsgálatról itt olvashat pl. Novák Hunor doktortól:

 

 

Nem célom a módszerről vitát nyitni, de tény:
ha bármilyen, nagy esetszámú vizsgálatot és jó minőségű szakcikket találtam volna a módszerről, csatoltam volna azt is.