A GALGAHÉVÍZI BIKATÓRA IS RÁTETTE KEZÉT A NEMZET VEJE?

Tiborcz István, Orbán Viktor Ráhel lányának férje arról híresült el a Galga mentén, hogy megvásárolta és felújította a meseszép turai Schossberger kastélyt. A kastély megvásárlását jó ideig próbálták titkolni, de az ellenzéki sajtó kinyomozta az adásvételt. A biznisz fölött Tura álfüggetlen polgármestere Szendrei Ferenc, valamint a térség fideszes országgyűlési képviselője Czerván György bábáskodott.
Magyarország talán a legszebb, bár nagyon elhanyagolt állapotú kastélyát 4,5 milliárd forintból újították fel és varázsoltak belőle egy rendezvényközpontot, ahol egy éjszaka 100 ezer forintba kerül.
A kastély felújítása javarészt természetesen közpénzből történt, melyet a Magyar Turisztikai Ügynökség ítélt oda a „saját lábon álló” párnak.
A nemzet veje korábban közvilágítás korszerűsítéssel foglalkozott, méghozzá úgy, hogy a közbeszerzéses mutyikra az Unió csalás elleni hivatala az OLAF is felfigyelt, minek nyomán 13 milliárd forintot kellett visszafizetnünk Brüsszelnek!
Most az a pletyka ütötte fel a fejét, hogy a Galgamenti portfóliót kívánja bővíteni Tiborcz István és meg szándékozik vásárolni a galgahévízi Bika Tavat, mely a környékbeliek kedvenc kiránduló és pecázó helye……..…..volt!