A gyerekeinken áll bosszút a Fidesz!

Orbánt nem mérlegeli, hogy mekkora kárt okoz azzal, hogy a gyerekeken áll bosszút politikai ellenfelein. Az sem zavarja, hogy a Fidesz pedofilokat rejteget.

A Fidesz az idei év elején lehetetlenítette el a VIII. kerületi önkormányzat balatoni nyaralójának felújítását. Helyette fideszes tábort szerveznek a csicskák.

Pikó András ezt írta Facebook-oldalán:

Ti játszotok a választók pénzével, mert azt hiszitek, a tiétek. Semmi sem szent, a gyerekeink sem?

Undorító megkülönböztetés

 

A Mészáros család nyerte el a maglódi iskolaépítés 3,5 milliárdos tenderét. Orbán pénztárosa közelében közbeszerzésnek nyoma se volt.

Ezzel szemben egy év után sehol nem tart a babócsai iskola felújítása.

Persze, a Fidesztől már megszokhattuk, hogy ha nem Felcsút, akkor a vidék nem számít.

A Fideszt fegyver adna a gyerekek kezébe?

 

A legundorítóbb, hogy Pócs János és Simicskó István fegyverhez akarják szoktatni a fiatalokat. Jászapátiban lőteres honvédelmi sportközpontot építenek.

Azzal a buta magyarázattal adnának fegyvert a gyerekek kezébe, hogy a rendőrök is úgy kezdték, hogy megérezték a lőporszagot.

A központ multifunkcionális lesz, ami a Fidesz nyelvén egyet jelent a lopással. Ehhez használják fel a gyerekeket, fiatalokat.

Adósságba vert önkormányzatok

A Fidesz 2019-ben megbukott polgármesterei milliárdos hiteleket hagytak maguk után, amit az új városvezetésnek kell törlesztenie.

Bús Balázs miatt évente 800-900 milliót kénytelen törleszteni a III. kerület ahelyett, hogy a gyerekeknek adnák.

Ebből a pénzből egy év alatt ki lehetne fizetni a 300 óbudai bölcsődei dolgozó egész éves bérét. A kerületi Védőnői Szolgálat 70 dolgozójának három teljes évi bérét. Egy kerületi óvoda felújításokkal is tervezve két éven át működhetne egy évnyi Bús-hitel törlesztőrészletből.

A politikai ellenfelein a gyerekeken keresztül is bosszút álló Orbánt nem zavarja, hogy a Fidesz pedofilokat rejteget.

A gyerekeken bosszút álló tolvaj bandának nincs helye az ország élén. 2022-ben ott lesz az alkalom, hogy elzavarjuk őket, és egyenlő esélyt adjunk minden gyereknek!

A kiemelt kép illusztráció.