A HOMOFÓB NÉPSZAVAZÁS

A SZEMÉLYRE SZABOTT JOGALKOTÁS GYÖNGYSZEME A HOMOFÓB NÉPSZAVAZÁS. EGYSZERRE JÁRATJA LE A GYEREKVÉDELMET, A JOGÁLLAMISÁGOT ÉS A NÉPFELSÉG ELVÉT.

Rendeletet alkottak maguknak. A meghosszabbított veszélyhelyzet jogi korlátozásait megkerülik. Cinikusan „gyermekvédelmi” népszavazásnak keresztelték.

De a cél nem a gyermekek védelme, hanem a gátlástalan politikai pedofília. És figyelemelterelés. Pegazusról, Fudanról, autópálya koncesszióról. A politikai játszma szánalmas kísérlet Orbán sötét ügyeinek elkendőzésére.

A gyermekeket tájékoztatással és felvilágosítással lehet védeni. Nem a diktatúrákat idéző tabusítással. Az internet korában ez szánalmas prüdéria.

A zavart kormányzati kommunikáció még a hardcore híveknek is kevés volt. Bár az összes szexbotrányban ők érintettek (Kaleta, Borkai, Szájer), mégis bevetették a csodafegyvert: meleg pedofil prostituáltak lepik el az óvodákat.

A kormány bármi áron megpróbálja visszaszerezni a politikai témák uralását. És elkerülni annak beismerését, hogy hétről hétre lábbal tiporják a jogállamiságot és az ország nemzeti érdekeit.

Az Új Világ Néppárt elhatárolódik a szélhámos Orbán-kormány politikai játszmáitól, a hazug nemzeti „konzultációtól” és a gyűlöletkeltő „gyermekvédelmi” népszavazási kezdeményezéstől. Egyúttal arra kérünk minden hazaszerető polgártársunkat, hogy ne üljön fel a provokációknak és az aljas politikai húzásoknak!

Ne asszisztáljunk a nemzetet megosztó politikai hidegháborúhoz!