A huszonéves kislány helyettes-államtitkár megint szénné égette magát a pofátlan viselkedésével!

0

Az RTL most először tudta megszólaltatni a helyettes államtitkárt a decemberi kinevezése óta, de kérdésére nem kapott választ.

 

RTL Híradójában többszöri megkeresés után végre sikerült megszólaltatni Rácz Zsófia helyettes államtitkárt, akit egy törvénymódosítással neveztek ki azért, hogy az ifjúságpolitika és esélyteremtés területén dolgozzon.

Rácz úgy nyilatkozott a csatornának, hogy „azt az elvet vallom, hogy akkor nyilatkozom, akkor beszélek valamiről, miután már valamit letettem az asztalra. Jelenleg még a munkafázis zajlik”, majd hozzátette, hogy sajnálja, ha ebből volt félreértés, „de ahogy most is, bármikor szívesen” válaszol a kérdésekre.

A csatorna kapva az alkalmon, meg is kérdezte, mit szól ahhoz, hogy a kormánypárt törvényt módosított azért, hogy kinevezhessék. Korábban erre a kérdésre Deutsch Tamás, fideszes EP-képviselő azt mondta, hogy hibát követtek el ezzel a lépéssel.

„Nekem nagyon erős küldetéstudatom van azzal kapcsolatban, hogy a fiatalok hangját képviseljem, az ő hangszórójuk legyek” – reagált Rácz, elkerülve azt, hogy választ adjon az eredeti kérdésre.

Miután a riporter jelezte, hogy nem kapott választ, Rácz Zsófia szó nélkül elsétált.

 

 

Forrás: RTL