A Jobbik képviselőjének nyílt levele Varga Judithoz

Dr. Brenner Koloman, a Jobbik parlamenti képviselőjének nyílt levele változtatás nélkül.

0

Varga Judit miniszter asszonynak, tisztelettel!

Hazánk igazságügyi minisztere, akinek kettessel kezdődik a személyi száma, de megvédi a Házelnököt két dekázgatás közben, hihetetlenül felháborodott. Merthogy az Európai Parlament nem ad neki szót, miközben a korlátlan időre szóló felhatalmazási törvény kapcsán vitázik hazánkról.

Mint az Országgyűlés külügyi bizottságának tagja felhívom miniszter asszony figyelmét arra, hogy nálunk a parlamentben sem szólalhat fel bárki. Én persze értem, hogy egy igazságügyi miniszternek nem feltétlenül szükséges ismernie az Európai Parlament működését, de ha már Orbán Viktor kegyelméből Ön felelős az EU-val kapcsolatos kérdésekben, akkor esetleg elolvashatta volna az idevágó levelet. Ha ez eddig nem sikerült, mellékelten küldöm.

Mellékesen megjegyzem, hogy a demokrácia és a jogállamiság helyzete hazánkban aggasztó. A Fidesz egypárti túlhatalmat épített ki, a torz médiaviszonyok miatt az EBESZ megfigyelői már a 2018-as választást is szabadnak, de messze nem fairnek minősítették. A Freedom House (amelyet az USA kormánya, és nem Soros György alapított, és finanszíroz), hazánkat egyértelműen hibrid rendszernek tartja már, átmenet tehát a diktatúra felé. Esetleg ezzel viszont, mint felelős igazságügyi miniszter foglalkozhatna. Mondjuk hegedülés helyett…

 

Varga Judit miniszter asszonynak, tisztelettel!Hazánk igazságügyi minisztere, akinek kettessel kezdődik a személyi…

Gepostet von Dr. Brenner Koloman am Dienstag, 12. Mai 2020