A kata-károsult kaja-futárok üzentek az ellenzéki “megélhetési” politikusoknak!

Az írásuk változtatás nélkül:

 

A hétfői tüntetés margójára.

Az eseményre itt jelentkezz.: A NÉP a KATA-ért és a reális REZSIÉRT/Facebook

Üzenet az ellenzéknek!
Bár már korábban leírtuk de szeretnénk nyomatékosítani, hogy a mi eseményeinken nem fogjuk tűrni, ha politikai pártok és tagjaik próbálják azt kihasználni a saját javaikra. Nem akarunk pártok zászlói, beszédei, jelképei és szlogenei alatt vonulni. Nem szeretnénk ha bárki bármely párttal azonosítani minket! Természetesen a lehetőség adott bármely politikus számára, hogy megjelenjen de csak úgy mint bármely más tüntető, különben csúnyán ki lesznek fütyülve.
Megvolt az esélyetek a 12 év alatt, hogy legalább azt elérjétek, hogy ilyen abszurd módosításokat ne lehessen szó szerint egyik napról a másikra elfogadni. Nem Sikerült! Itt az ideje, hogy a NÉP a saját kezébe vegye a saját sorsát! Ez a ti érdeketek is, hiszen tudjátok jól, hogy felszólalásaitokkal megosztjátok a tömeget és tekintve, hogy politikailag korrektnek kell lennetek amennyire lehet… Hát mondjuk úgy hogy azzal már nem sokat lehet elérni a jelen rendszer ellen.
Ezzel szemben a fidesz politikusait kifejezetten bátorítjuk arra, hogy látogassanak ki a hétfői eseményünkre (részletek és kiírás később) és tartsanak egy két beszédet! Elvégre pont az a célunk, hogy velük tudjunk már végre találkozni és társalogni kicsit 🙂