A KDNP-s [email protected]ájú undorító módon beszélet a neves Magyar György ügyvéddel!

0

A Fidesz-KDNP választ vár arra, hogy „Karácsony és a baloldal ügyvédje”, Magyar György hány tízmillió forintot keresett a „börtönbizniszen” – mondta a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

Kifejtette, úgy látják, Magyar György nagyon titkolózik, mióta kiderült, hogy „ő is egyike azon ügyvédeknek, akik nyakig benne vannak a börtönbizniszben”, amelyben „balliberális körök és a Soros-szervezetek ügyvédei” már tízmilliárd forintot pereltek ki az államtól az

„állítólagos sanyarú börtönkörülményekre hivatkozva”.

Nacsa Lőrinc aláhúzta, a „balliberálisok kedvenc ügyvédje, Magyar György is futószalagon szállítja az ilyen és ehhez hasonló pereket”.

Emlékeztetett, Magyar György az önkormányzati választáson Karácsony Gergely delegáltja volt a Fővárosi Választási Bizottságban, sőt, szerinte az ügyvéd most is bizalmasa a főpolgármesternek, mivel a Fővárosi Vízművek igazgatósági tagja lett, azt követően, hogy az országgyűlési választáson az MSZP-Párbeszéd közös képviselőjelöltjeként indult.

„Most nagyon elhallgatott az ügyvéd úr, pedig sokakat érdekelne pár információ” – fogalmazott a kormánypárti politikus, aki azt kérdezte Magyar Györgytől, „mennyit tett zsebre a „börtönbizniszen”, hány tízmilliót keresett már, mekkora sikerdíjat szed le a kártérítésekből”. „Hivatalosan, esetleg zsebbe?”

– kérdezte.

Elmondta, a Fidesz-KDNP várja azok jelentkezését, akik tudnak arról, hogy a

„Magyar Györgyhöz hasonló ügyvédek mennyit és hogyan kérnek el a raboktól a kártérítések után”.

Nacsa Lőrinc megerősítette, a kormánypártok egyetértenek a kabinet bejelentésével, hogy fel kell függeszteni a kártérítések kifizetését és véget kell vetni a „börtönbiznisznek”.

(MTI)