A Kedves Vezető figyelmébe! A koronavírus ellen a “Pávatánc” hatástalan!!!!

0

Orbán ezt gondolhatja mostanság:

Kutya egy fajzat ez a Koronavírus. A magyarokat, vagy egy nagy részüket sikerült elkábítani mikor Habony Árpi írásait papírból felolvastam…El is hitték jó sokan. Brüsszel ugyan kissé helyrerakott, de van nekem bőr a pofámon kérem! Belemosolyogtam a képükbe és a híveim visszaküldött Nemzeti konzultációjával villogtam. Kiírattam egy népszavazást ami előtt Sanyával robbantattam egyet, majd rákentük egy fiatal fiúra…A népszavazás ugyan érvénytelen lett, de 90 %-osnak mondott felhatalmazással beszéltem én mint Magyarország Brüsszel előtt…hogy Magyarország ezt akarja…Meg ilyenek. Így hát Brüsszel is ellenség…de a pénzük az jól jön. Lőrinc gyűjti is szépen. Így a lányom , a Rahel meg a férje, már saját lábon állnak. A fél ország meg sötétségben botrkál a vejem lámpái miatt, amit persze kifizettettem a magyarokkal (mármint a büntetést).

Aztán, mikor Sorosnak nekimentem (igaz ő taníttatott) azt is bevette a nép. Sorosozott a fél ország és pokolba kívánták a 87 éves idős bácsit. Arra az asztalra szartam, ahonnan ettem, de Habony Árpi jó marketinggel  Sorosra vert minden balhét. Ez így helyes! No meg a migráncsos badarságot is itta a népem. Meg azt is hogy Magyarország erősödik, meg hogy Magyarország büszke és erős és kurvajól teljesít…és ezt a sok szart mind’ be lehetett adni.

De ez a kutya Koronavírus nem hallgat rám, nem tudom meggyőzni arról, hogy ha Magyarországra jön, ne vegye el a fideszes vénasszonyok nyugdíját, ha felvásárolnak fejenként egy mázsa lisztet!

De most itt van ez a vírus és bizony most összecsapnak a hullámok a fejem felett. Az elmúlt ellopott, elrontott rendszerváltásért engem okolnak pedig csak 20 évig voltam miniszterelnök. Én tudom, hogy Gyurcsány a hibás…és híveim is tudják, noha ő csak két évig volt.

Most meg a járvány a tetejébe! Minden eredményünket nullára tesz.

Szólok Habonynak, hogy olyan beszédet írjon most, hogy ne kelljen menekülnöm Magyarországról és próbálja meg másra kenni a szaromat. A hágai bíróság meg még igen csak arrébb van…

A butábbak beveszik még a süketelést. És az már elég is. Nem véletlenül butítottam le az országot és vittem vissza a feudalizmusba.

Majd Zsuzsi néni a templomból kijövet úgyis rám fog szavazni…

(OLKT: Gál György)