A Kedves Vezető nagyszerű teljesítményét díjazza az OLAF.

0

A Kedves Vezető győzelemorientált. Betegesen az. Ha a csapata kikap, az felér számára egy tüdőlövéssel. Saját bevallása szerint is legalább egy hétig vért köp bele. Szerencsés fickó, mi az ország, az igavonó plebs évekig tesszük ugyanezt.
Vért köpünk, hogy a K. Vezető (unom kiírni, hogy Kedves. Úgyis tudja mindenki, hogy az. Pont, mint Kim Dzsongil, a baráti Észak-Korea nagyszerű vezetője volt. Ő is kedveskedett taccsravágni az országát.) szóval vért köpünk, a szerencsésebbje még otthon, a pechesebbje már a közkórházakban, talpig tízparancsolatba. Vért, hogy felépítsünk még néhány rohadt betonszarkofágot, amit ma még stadionnak csúfolnak, hátha ettől lába nő a Kedves Vezető focistáinak…Jó! Itt mindenki nyugodjon le. Nem kell örömködni. Nem nő lábuk. Falábú az mind! No problem különben, mert felettébb jól fizet a faláb, meg a K. Vezető defektje, mert milliárdos mind, még megye háromban is.
Szóval a K. Vezető szeret magas, daliás, és győztes lenni. De nem az. Bár kétségtelenül érünk el részsikereket, például a halálozási rátában, öngyilokban, az egy főre jutó gyermekszegénységben, ilyenekben, de ez – valljuk be – nem az igazi. Neki csak a dobogó teteje létezik. És tádááám, mától ez is megvan!
Hurrá! Végre valamiben elvitathatatlanul elsők vagyunk! Pontosítok: nem mi, a Kedves Vezető az, aki toronymagasan uralja a dobogó első, második, de talán még a harmadik fokát is! Itt lopnak a legtöbbet. Majdnem azt írtam, hogy mi, de az érdem nem a népé. A Kedves Vezető nagyszerű teljesítményét díjazza az OLAF. Ők lopnak a legtöbbet egész Európában. A kis móka miki és csapata.

Persze, majd fognak szemérmeskedni, hogy nem is. Nem olyan nagy dolog. Meg mások is lopnak. Meg a Soros. A migráncsok is vonulnak. – Közbevetőleg mondom, de ilyen szemtelen migrácsokat az ég nem látott még! Mindig akkor flangálnak erre vagy hetvenezren, ha itt valami választás van. Ahogy vége, nyomtalanul felszívódnak. Az ég látott még ilyet! – És a mangalicaszerelő is véletlenül lett egy év alatt ötször gazdagabb.
T. Istvánka, nem közszereplő meg nem közszereplő, aki elhozta a világosságot, és elvitte a tizen-x milliárdot cserébe, és akit nem is ismerünk, különben is, pénzügyekkel nem foglalkozunk. Azzal majd foglalkozik a K. papa, aki amúgy kőbányász, és él-hal a kövekért. Meg a pénzért. Kétmilliárdos osztalék maradhat? Maradhatott.
Az OLAF szerint itt valakik nagyon lopnak. Válogatás nélkül mindent. Érdekes, mert K. Vezető tündibündi kis családja, a közvetlen környezete meg pont olyan arányban gazdagszik ,mint ahogy a lóvé eltűnik a közös kasszából.
De ki nem szar…hú ez majdnem kiszaladt! Ki foglalkozik vele!

A lényeg, hogy valamiben végre toronymagasan első vagyunk! Győzelemorientált nép a mienk!

Hajrá Kedves Vezető, Hajrá Mordorföld! Szépen csillog az arany, de megdolgoztak érte!

Forrás: Varga Zoltán facebook