A keresztény emberek Alkotmánya a Biblia.

0

Bajkai Úr!

A keresztény emberek Alkotmánya a Biblia.
Jézus tanításai között nem találtam olyat,ami arról szólna,hogy zárjuk börtönbe a nincsteleneket.
Bajkai Úr!
Ön azt kéri a kormánytól, hogy a most zajló alkotmánymódosítási folyamatban teremtsék meg annak jogi feltételeit, hogy tüntessék el az utcákról a hajléktalan embereket. Arra hivatkozik, hogy minden hajlék nélküli ember számára biztosított a szálláshely és a munkalehetőség.
Ön azt állítja,hogy a rendkívül sikeres közmunkaprogram mindenki előtt megnyitotta a munkavállalás lehetőségét, ennek köszönhetően pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról.
Bajkai Úr!
Ön szerint a nettó 54 ezer forintos közmunkás bérből mindenki megfelelő szállást biztosíthat magának .
Mégis hol?
Úgy tűnik, hogy Ön nincs tisztában a mai albérlet árakkal. Ez nem is csoda, mert Önneki nem 54 ezer forintot kell beosztania egy hónapra, hiszen az Orbán-család ügyvédjeként olyan jól keres, hogy azt is megteheti, hogy 3 millióval támogassa a Fideszt.
Bajkai Úr!
Az Ön javaslata, Lázár bemondásának alaptörvénybe emelése: mindenki annyit ér, amennyije van!
Az Ön álkeresztény pártja a szőnyeg alá akarja seperni a szegénységet. Az alaptörvény-módosítással akarnak minden nekik nem tetsző dolgot eltüntetni az utcákról: a tüntetőket és a nincsteleneket is. Nem a problémát akarják megoldani, csak nem akarják, hogy nap mint nap szembesüljünk a gondokkal.
Ez nettó beismerése annak,hogy Önök alkalmatlanok a kormányzásra.
Úgy gondolják,hogy ezt a problémát is megoldják gyűlölet propagandával és óriásplakátokkal?
Bajkai Úr!
Tudom,hogy az Ön pártjában nem alapfeltétel a lelkiismeret és
a szégyenérzet.
Én még is azt javaslom,hogy nézzen kicsit magába.
Ha a lelke mélyén még talál egy csöppnyit is a keresztényi szeretetből,akkor szégyellje el magát nagyon mélyen és vonja vissza a javaslatát.
Ellenkező esetben az sem menti meg a lelkét az elkárhozástól,ha egy tucatnyi pap előtt fogja meggyónni a nincstelen és kiszolgáltatott emberek ellen elkövetett bűneit.

(Komjáthi Imre )facebook