A kínaiak megvették Orbánt! – Hazaáruló!

0

Kínaiak megvették Orbánt!Belgrádi vasút az évszázad korrupciója…Kína önmagának adja a pénzt, ami visszajut hozzá a kínai cégek megbízása formájában. De Orbán Viktor miniszterelnök megvesztegetésése révén ugyanezt a pénzt kifizettetik a magyar költségvetéssel is kamatostul maguknak. Amit befektetnek, annak a dupláját megkapják, leszámítva az Orbán strómanján keresztül fizetett kenőpénzt.

De a kamatokban még ennek egy részét is kifizetik a magyar adófizetők. Orbán hasonló “modellt” alkalmaz Afrikában, ahova “támogatás” és/vagy hitel formájában juttatja el az adófizetők milliárdjait, amelyeket a vesztegetési pénz levonása után a strómanjainak fizet ki, és így mossa tisztára a magyar költségvetésből ellopott milliárdokat.A Budapest -Belgrád vasútvonalra kiírt “közbeszerzési eljárás” nyilvánossága és szabályossága azonos a NER összes korrupt “közbeszerzésével”, amit mi sem bizonyít jobban, hogy éppen a kínai kormány által tulajdonolt kínai cégek és Orbán Viktor lett (“Mészáros Lőrinc” stróman egyik cége nevén) a “nyertes”. Semmi nem nyilvános, ezzel szemben minden titkos. Szijjártó még azt sem merte elárulni Pekingben, hogy Orbán Viktor és a lefizetését pénzelő kínai kormány áll a “nyertesek” mögött.

Azt sem lehet tudni, hogy a “győztes” konzorciumban hogyan oszlik meg a pénz, vagyis mekkora Orbán Viktor kenőpénze. Mivel már a közbeszerzés kiírása előtt százmilliárdokkal nőtt a beruházás ára, biztosak lehetünk abban, hogy a végösszeg közelebb lesz az ezermilliárd forinthoz, mint a 750 milliárdhoz. Vagyis, a kérdés az, hogy az ezer milliárd forintból mekkora kenőpénzt kap Orbán Viktor azért, hogy a magyar adófizetőknek hitelkonstrukciónak álcázva duplán meg kell fizetniük a kínaiak saját maguknak épített vasútvonalát….

Ez minden bizonnyal az évszázad korrupciós ügylete, amely talán még az oroszok paksi “beruházásán” is túltesz. A vesztegetésen kívül Orbán ezeket a projekteket arra használja fel, hogy lazítsa a Nyugattól, az Európai Uniótól és Amerikától való függőséget, alternatív finanszírozási lehetőségeket keressen, ha az uniós fejőstehén megdöglene, vagy az Európai Uniót nem sikerülne elfoglalni, és inkább a kilépést választaná.

Ez önmagában is elég a hazaárulás büntetőjogi tényállásának megállapításához, mert Orbán ezzel a személyes hatalmi érdekei alá rendeli Magyarország nemzeti érdekeit, amelyek nem a kínai és az orosz diktatúráktól való függőségben testesülnek meg…

nepszava.us